2011 Mini Cooper S Ytelsesspesifikasjoner

2011 Mini Cooper S Ytelsesspesifikasjoner


Den helt nye Mini innført i 2001 har vært en global suksess for sin tyske eier, BMW, eller bayerske Motor Works. Den erstattet den gamle Mini som ble produsert 1959-2000 av British Motor Corporation (BMC). Administrerende å kunne blande moderne og retro, ble den nye Mini en fashion statement som har dominert den super-mini bil markedet i nesten et tiår. Å bo på toppen av spillet sitt, har 2011 Mini blitt forbedret ytterligere - spesielt top-of-the-range Mini Cooper S.

Opptreden

Cooper S tilbyr kjøring fans ekte glede. Den har en ny 1,6-liters motor, med en twin-scroll turbolader og direkte innsprøytning som produserer 181 hestekrefter - noe som er ni hestekrefter mer enn den forrige Cooper S motor. Denne "pocket rocket" genererer også 177 fot-pounds av dreiemoment, fra 1600 RPM (omdreininger per minutt) hele veien opp til 5000 RPM. Den manuelle versjonen av Cooper S kan gjøre 0-60 miles per time dash på 6,6 sekunder. Det kan gjøre det kvart mile på 14,5 sekunder, og har en toppfart på 139 miles per time. Den automatiske ser 0-60 gå opp til 6,8 sekunder, og kvart mile tid øke til 14,9 sekunder.

Putting så mye makt ned på veien kan resultere i dreiemoment styre - der makten går gjennom forhjulene kan føre rattet for å vri seg. Men, innledende vurderinger tyder på at dette problemet ikke er til stede i de nyeste Cooper S. Oversized bremsene foran bistå i å stoppe, og for å holde motoren på koke til alle tider, er en Getrag 6-trinns manuell girkasse er tilgjengelig. For de som foretrekker en automatisk, kan velge den sekstrinns automatgir som har hendler montert på rattet.

håndtering

Kritikere har alltid elsket Mini håndtering, ofte sammenligne den med hvordan en motorisert kart føles når drevet rundt en veddeløpsbane. Mini Cooper S er den perfekte legemliggjøring av denne filosofien, og er en bil som gjør at du vet hva chassiset gjør til enhver tid. Rattet er full av følelse, og kommuniserer tydelig hvor grensene for forhjulsdrevet bil er.

Interiør / Eksteriør

Folk enten elsker eller hater bilens funky eksteriør og over-the-top interiør. En stor sirkulær speedometer dominerer midten av dashbordet, mens vippebrytere ser kitsch, men kjølig. Det er en mer subtil tilnærming til 2011-modellen interiør, takket være bruk av glanset tilbake kontroller og krom.