2009 Toyota Corolla LE alternativer

2009 Toyota Corolla LE alternativer


Toyota Corolla har en lang historie som en solid pålitelig, rimelig bil, og har solgt bedre enn noen annen bil i bilhistorie. I sin tiende generasjon, fortsetter 2009 Corolla for å gi de fleste av fordelene, selv om det er tyngre og dyrere enn tidligere år, er bare tilgjengelig i en sedan og står ikke opp så godt mot konkurransen som det en gang gjorde. Den kommer i to modellvarianter: base, LE, S, XLE og XRS. Forskjellene i trimme pakker er ikke stort - LE legger bare strøm tilbehør til den allerede velutstyrte basismodellen.

spesifikasjoner

Den forhjulsdrevne Corolla LE leveres som standard med meget effektiv 1,8-liters firesylindret motor som leverer 132 hestekrefter. Tilgjengelig i fire-trinns automatisk bare, LE får en imponerende 27 mpg i byen og 35 mpg på motorveien fra en 13,2 gallon drivstoff tank. Bremsing kommer via 10,8 tommers servo ventilerte skiver foran og 9,0 tommers servo trommer i baksetet. Det LE veier 2,723 lbs. og gir 92 kubikkfot av passasjerrommet, med kapasitet for fem og en lastekapasitet på 16,6 kubikkfot.

Egenskaper

Den Corolla LE kommer med et klimaanlegg med luftfilter, Kjørelys, Digital Signal Processor, front-setemidtkonsoll med lagring, halogenlykter, AM / FM / CD-spiller og MP3-jack, 60/50 bak klappsete, turteller, tyverisikring, vippe og teleskopisk ratt og Tire Pressure Monitor system. Elektriske vinduer og dørlåser tar LE et skritt over basismodellen.

Sikkerhet

The 2009 LE har standard for fører og passasjer kollisjonsputer foran setet er montert side kollisjonsputer og to-rader side gardin airbags. Aktive forsetehodestøtter har kabel-aktivert mekanisme som beveger hodestøtten oppover og fremover når bilen blir truffet bakfra, noe som bidrar til å hindre whiplash. Mens fire hjul ABS-bremser er standard, kjøretøy stabilitetskontroll og antispinn er valgfrie tillegg. Baksiden inneholder LATCH ankere for barneseter, barnesikring bak dørlåser, bak hodestøtter og trepunkts sikkerhetsbelter i alle posisjoner.