2008 Honda Civic Vs. 2008 Toyota Corolla

2008 Honda Civic Vs. 2008 Toyota Corolla


Honda Civic og Toyota Corolla er to av de mest populære bilene i Amerika, og dele mye til felles. Som rimelig entry-level alternativer med et rykte for pålitelighet, de er en viktig inntektskilde for sine respektive japanske bilprodusentene og en kilde til konkurranse for amerikanske bilprodusenter.

2008 Honda Civic

Den 2008 Civic representerer den åttende generasjonen av Hondas populære kompakt modell. Det var tilgjengelig som en to-dørs coupé eller fire-dørs sedan, samt en tre- eller fem-dørs kombikupé. Strøm ble levert av en rekke inline firesylindrede motorer, med en bensin-elektrisk hybrid modell også tilgjengelig. Den 2008 Civic kan bestilles i flere trimme nivåer, inkludert base DX trim, mid-nivå EX og sporty, top-of-the-line Si trimme. Ulike kroppen stiler og trim nivåer kom med enten en femtrinns manuell eller femtrinns automatisk girkasse, med en kontinuerlig variabel transmisjon standard på Civic Hybrid.

2008 Toyota Corolla

The 2008 Toyota Corolla var en del av Corolla er tiende generasjon. Det var bare tilgjengelig som en firedørs sedan og i tre trimme nivåer: CE, S og LE. Den ligner Toyota Matrix er egentlig en Corolla kombikupé, men selges under et annet navn. Flere firesylindrede motorer ble tilbudt i 2008 Corolla, sammen med et utvalg av girkasser som inkluderte en fem- eller sekstrinns manuell, en fire- eller fem-trinns automatgirkasse, og en kontinuerlig variabel transmisjon alternativet.

likheter

2008 Honda Civic og Toyota Corolla har mye til felles. Begge er kompakte, entry-level tilbud fra etablerte japanske merkene. Begge bilene også bruke en tradisjonell foran motor / front-wheel drive og en effektiv firesylindret motor. Civic og Corolla er også sammenlignbare i forhold til pris, med grunnmodeller starter på rundt $ 15.000. Begge modellene har også plass til fem og relativt få standard praktiske funksjoner.

Hovedforskjellene

En av de største forskjellene mellom 2008 Civic og Corolla er tilgjengeligheten av så mange flere versjoner av Civic. Med en to-dørs coupé tilgjengelig, sammen med to forskjellige kombi, er Civic en mye mer allsidig kjøretøy. Hybrid-modellen tilbyr drivere et billig alternativ til tradisjonelle bensindrevne biler, og SI sport modellene av Civic er rettet mot bilentusiaster på et budsjett. Med så mange flere modeller tilgjengelig, Civic har et mye bredere spekter av priser, topping ut på nesten $ 30.000, mens den dyreste Corolla modellen fortsatt har en base pris på $ 15000-serien.

Sammenligning for kjøpere

For sjåfører som foretrekker en hybrid, coupe eller kombi, er 2008 Honda Civic det klare valget. Sammenligning av grunn sedan modeller av både samfunns- og Corolla, forskjellene er få. Honda Civic har en litt kraftigere motor, men drivstoffeffektivitet etterslep flere miles per gallon bak en Toyota Corolla med samme størrelse (1,8 liter) motor. Mens Civic mangler funksjoner som ABS-bremser og en forsetet armlene, ikke Corolla ikke har sine tilgjengelige tåkelys eller satellitt-radio. Til slutt bestemte funksjoner og forhandler incentiver er sannsynlig å påvirke kjøperne mellom svært like Civic og Corolla.