2008 Honda Accord Coupe Ytelsesspesifikasjoner

Honda Accord gikk en redesign for 2008 årsmodell, som ga drivere med nye funksjoner som Advanced Compatibility Engineering karosseriet, aktiv støyreduksjon og stabilitetskontroll. I 2008, den opprinnelige MSRP for Honda Accord Coupe varierte fra $ 17,100 til $ 30,510. Denne modellen året inkluderte tre coupé modeller tilgjengelig i totalt 12 trims.

Makt

2008 Honda Accord Coupe ligger en av to motorer, avhengig av pakken kjøpt. Den minste av de to motorene var en 2,4-liters I4 motor som ga bilen med 190 hestekrefter ved 7000 rpm og 162 fot-pounds av dreiemoment ved 4440 RPM. Jo større motoren var en 3,5-liters V6-motor som ga coupe med 268 hestekrefter ved 6200 rpm og 248 fot-pounds av dreiemoment ved 5000 RPM.

sendinger

Honda brukt tre forskjellige sendinger i 2008 Honda Accord Coupe. De fem-trinns automatisk girkasse med overdrive var standard i LX-S Coupe AT, EX Coupe, EX-L Coupe AT, EX-L Coupe AT med navigasjon, EX-L V6 Coupe AT og EX-L V6 Coupe AT med navigasjon . En fem-trinns manuell girkasse med overdrive kom standard på LX-S Coupe, EX Coupe, EX-L Coupe og EX-L Coupe med navigasjon. Til slutt, den seks-trinns manuell girkasse med overdrive kom standard på EX-L V6 Coupe sekstrinns og EX-L V6 Coupe 6-trinns med navigasjon.

Egenskaper

2008 Honda Accord Coupe var en to-dørs bil med plass til opp til fem personer. Dette coupe fikk et gjennomsnitt på 17 til 22 miles per gallon i byen og 25 til 31 miles per gallon på motorveien, avhengig av modell og trim valgt. Denne bilen tilbys en rekke funksjoner, blant annet soltak, klimaanlegg, elektriske vinduer, dørlåser, elektrisk justerbare seter, CD-spiller og skinn interiør.

Sikkerhet

2008 Honda Accord Coupe tilbudt sikkerhetsfunksjoner som sjåfør og passasjer side og kollisjonsputer foran, anti-bremsesystem, antispinn og stabilitetskontroll. NHTSA ga denne coupe en sjåfør foran og passasjer foran krasj test vurdering av fem av fem stjerner. Denne bilen fikk en velt kollisjonstester av fem av fem stjerner. NHTSA gitt denne bilen med en front side kollisjonstester av fire av fem stjerner og en bakside kollisjonstester av fem av fem stjerner.