2007 Silverado Spesifikasjoner

2007 Silverado Spesifikasjoner


Den 2007 Silverado ble utgitt høsten 2006 av Chevrolet divisjon av General Motors. Silverado er Chevrolets full størrelse pickup lastebil alternativet. Silverado ble innført i 1998, men 2007-versjonen funksjoner oppdatert funksjoner for bekvemmelighet, komfort og ytelse. Enten du trenger en lastebil for transport av tung last over røffe veier eller ønsker en lastebil for bykjøring, er Chevy Silverado rustet til å håndtere alle terreng.

Opptreden

2007 Chevrolet Silverado lastebil er tilgjengelig i vanlig drosje, utvidet cab og mannskap cab stiler. Motoralternativene inkluderer en 195-hestekrefter, 4,3-liters V6-motor; en 285-hestekrefter, 4,8-liters V8-motor, og en 367-hestekrefter, 6,0-liters V8-motor som kan produsere 375 pund-fot dreiemoment. Alle disse truckene er utstyrt med en fire-trinns automatisk girkasse. Drivverk typer inkluderer en bak-wheel-drive eller fire-wheel-drive alternativer. Regelmessig og utvidet cab lastebiler kommer med en sekssylindret plante drivverket, mens det er tre drivverket alternativer for V8-modeller, inkludert en flexfuel alternativ som kan brenne bensin eller E85 etanol drivstoff. Den gjennomsnittlige EPA estimat for drivstofføkonomi er 21 miles per gallon på motorveien og 16 mpg i byen.

Komfort og brukervennlighet

Den 2007 Silverado er utformet for å gi sjåfører og passasjerer med en komfortabel tur. Lastebilene har oppvarming og air condition. Interiøret alternativene inkluderer strømuttak, nøkkelfri adgang, tilt styring, skinntrukket ratt, koppholdere, takkonsollen, elektriske låser, elektriske vinduer, cruise control og et kjøretøy informasjonssenter. Frontlyktene slås på automatisk når det blir mørkt. Stereoanlegget har en CD-spiller, og det er et kjøretøy informasjonssenter på dashbordet. Utvendig funksjoner inkluderer sotede vinduer, full reservehjul, slep kroker og en heavy-duty batteri.

Sikkerhet

Den 2007 Silverado leveres som standard med kjørelys. De sidespeil kan kaste bort for å hindre dem fra å bryte. Speilene er også lett å justere med sjåfør-side-kontroller. De utvendige speilene er oppvarmet å gi synlighet selv i kalde været. Bakruten har også en innebygd defroster. Bilen har førersiden og passasjersidekollisjonsputer. Fører- og passasjersetene har over-the-skulder, to-punkts sikkerhetsseler, og den midterste setet har en hoftebeltet.