2007 Scion Audio Installasjon

Smart biler er utstyrt med mange av de samme funksjonene som de andre kjøretøyene som tilbys av Toyota. Scion eiere som ønsker å oppgradere til en kraftigere eller i stand hovedenheten kan velge mellom en rekke ettermarkedet lydsystemer. Velg enhet som passer dine behov mens du bor innenfor budsjettet. Du kan velge å ha dekk installeres av en profesjonell eller du kan gjøre det selv for å spare penger.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og koble den negative batterikabelen med en tang eller justerbar pipenøkkel.

2 Lirke trim panel som omgir girvelgeren spaken bort fra midtkonsollen med en trim fjerning panel verktøyet og sette panelet til side. Ta tak i sidene av trim panel som omgir stereo montering og trekk den bort fra dashbordet. Fjern de fire boltene rundt stereo med en 10-mm-kontakten og kjøre.

3 Skyv fabrikken stereo fra stereo montering dock og koble de to plastledningskontakter fra baksiden av lagerenheten. Trekk ut antennekabelen fra baksiden av stereoanlegget og sette hovedenheten.

4 Skyv installasjon ermet inn i stereo montering dock og dra i stereo ledninger gjennom baksiden av ermet. Brett metalltappene på innsiden av stereo ermet utover med en flat skrutrekker.

5 Plugg stereoledningskontakter i ledningsnettet adapter fører. Plugg ledningsnettet adapter bly kabel til uttak på baksiden av den nye stereo enhet. Sett antennekabelen i FM-antenneinngangen på baksiden av den nye hovedenheten.

6 Skyv den nye stereo inn i installasjonen ermet til den klikker på plass. Bytt ut de viktigste instrumentpanelet rundt stereo og klima kontroller og trykk godt rundt omkretsen av panelet for å sikre den tilbake i Scion dashbord.

7 Sett på trim panel som omgir girvelgeren spaken og trykk hardt mot det å knipse det tilbake på midtkonsollen.

8 Sett den negative batterikabelen. Stram bolten på klemme med tang eller skiftenøkkel. Lukk hetten. Test din nye lyd enhet.