2007 Nissan Altima Nøkkelfunksjoner

Etablert i 1933, Nissan produsert biler på Datsun navn før slutten av 70-tallet. I 1981 begynte det å selge biler på "Nissan" merkevare. Nissan Altima ble introdusert på markedet i 1993 som en firedørs sedan. Den 2007 Altima er den første modellen av fjerde generasjon av altimas og også den første bilen som brukte Nissan D-plattformen.

Klipper

Den 2007 Altima kommer i flere trimme. Du kan velge mellom basen, S, SL og SE. Alle modeller er fire-dørs sedan som lett kan romme fire til fem passasjerer. En Altima hybrid har også blitt løslatt, men er kun tilgjengelig i California og noen nordøstlige stater. Alle trims har makt låser, elektriske vinduer, cruise control, nøkkelfri adgang og en justerbar ratt. Skinninteriør og en trådløs mobiltelefon link er valgfrie oppgraderinger.

Opptreden

To motorer er tilgjengelige for 2007 Altima. Grunnmodellen er utstyrt med en 2,5-liters I4 motor. Et alternativ til å oppgradere til en 3,5-liters V6 er tilgjengelig på SL og SE trimmer. Alle trims er tilgjengelig med en sekstrinns manuell girkasse med unntak av 3.5L SL. Den 3.5L SL er utstyrt med en kontinuerlig variabel automatgirkasse (CVT); Dette er også valgfritt for alle modeller unntatt for grunnmodellen. Hybridet er utstyrt med en 2,5 liters motor i4 og CVT sammen med en batteridrevet elektrisk motor.

Sikkerhet og Priser

2007 altimas er pakket med sikkerhetsfunksjoner. Fire hjul skivebremser er standard på alle modeller. Bortsett fra kollisjonsputer foran, sidekollisjonsputer og gardin sidekollisjonsputer kommer også standard. Blokkeringsfrie bremser er standard på V6 og hybridmodeller og kommer også ekstrautstyr på andre modeller, med unntak av grunnmodellen. Den 3,5-modellen leveres med traction kontroll, mens en anti-skli-systemet er et alternativ. Du kan også få et navigasjonssystem som inkluderer et ryggekamera på alle modeller. Kjøpe en 2007 Altima, som i 2010, koster $ 7000 til $ 20.000, avhengig av trim og alternativer.