2007 Mercedes E350 Pålitelighet

Den 2007 E350 var medlem av Mercedes-Benz 'E-Klasse linje av sportsbiler. Forbruker studier utført av JD Power and Associates avdekket at 2007 E350 fikk 9 av 10 vurdering for kvalitet og pålitelighet.

JD Power

JD Powers driftssikkerhet og kvalitet rangeringer er basert på konsumentenes vurderinger. 2007 Mercedes E350 fikk fem av fem stjerner fra forbrukere i "overall", "kropp og interiør" og "funksjoner og tilbehør" kvalitetskategorier. Den laveste rangeringen denne sportsbilen fikk var 2,5 stjerner for sin drivverket kvalitet.

AIS

Automotive Information Systems, et forsknings firma som samler sine data fra auto teknikere, utført pålitelighet forskning på hele linjen av 2007 Mercedes-Benz E-klasse biler, som inkluderte E350. AIS gruppert sine studier i flere kategorier.

AIS resultater

Resultater fra AIS-studier viste at E350 opplevd minimale problemer med sin overføring og drivlinje, styring og fjæring, med start og lading, bremser og oppvarming og air condition. Dette sportsbil opplevd moderate problemer i motoren og tilbehør kategorier.