2007 Lexus LS 460 Alternativer

2007 Lexus LS 460 er en luksus sedan skryt for er pålitelighet og relativt fornuftig pris. Kommer standard med praktiske og sikkerhetsmessige funksjoner som har tjent den høye forbrukernes vurderinger og Insurance Institute for Highway Safety beste vurdering av "god," LS 460 har også en rekke andre alternativer.

Lexus Link Avanserte tjenester

Lexus Link er en trygghet og sikkerhet tjeneste som tilbys som en ekstra fabrikkinstallert opsjon på visse modeller, inkludert 2007 Lexus LS 460. Denne abonnementsbasert tjeneste gir up-to-date rapporter om trafikk, vær og aksjekurser, samt en rekke sikkerhetstjenester. Lexus Link sikkerhetstjenester inkluderer stjålet kjøretøy Location, Emergency Services Notification, veihjelp, Accident Assist og veibeskrivelser. Denne funksjonen koster en ekstra $ 900.

Intuitivt parkeringsassistent

Intuitiv parkeringsassistent er et annet alternativ som kan legges ut på 2007 Lexus LS 460. Denne funksjonen benytter fire ultralydsensorer foran og bak på bilen som gjenkjenner nærhet av LS til omkringliggende stedene. Når aktivert, parkeringsassistent systemet varsler sjåføren når en annen bil eller objektet er innenfor for nær en nærhet. Avstanden er angitt med en LCD-skjerm og en hørbar pip. Den Intuitive parkeringsassistent funksjonen kjører en ekstra $ 500.

One-Touch Open / Close Strøm Trunk og dører

For ekstra luksus og komfort, kan One-Touch Open / Close Strøm Trunk og dører alternativ installeres på LS. De fleste nye biler er utstyrt med strøm dører, slik at bileiere å nyte fordelene av å trykke på en knapp for å låse og låse dørene og badebukser av sine biler. Men for en ekstra $ 395, 2007 Lexus LS 460 har en funksjon som lar sine eiere mest praktisk for åpning (i motsetning til å bare låse opp) dørene og bagasjerommet på bilen med enkelt trykk på en knapp.

Pre-Kollisjon / Dynamisk Radar Cruise Control

Ved hjelp av millimeterbølgeradar projiseres fra forsiden av sedan, bidrar til muligheten Pre-kollisjon bestemme når en frontkollisjon er uunngåelig. I tilfelle av en uunngåelig frontkollisjon, vil dette systemet trekke frontsetebelter og aktivere bremseassistent den andre føreren trår på bremsepedalen. Systemet dermed bidrar til å redusere kollisjonshastigheten og skader i visse frontkollisjoner.

Dynamisk Radar Cruise Control, på den annen side, er en praktisk funksjon som lar føreren å opprettholde en ønsket hastighet uten å bruke foten på gasspedalen. Cruise control er ment å hjelpe føreren under lange kjøreperioder. Det er viktig å huske at dette er en praktisk funksjon; cruise control skal aldri skje av trygge, defensive kjøring. Pre-Kollisjon / Dynamisk Radar Cruise Control opsjon løper en ekstra $ 2850.

andre alternativer

Noen andre valgfrie funksjoner for 2007 Lexus LS 460 har lastenett for $ 59, en koffert matte for $ 89, alle vær matter for $ 99 og hjul låser for $ 79.