2007 Jeep Wrangler: Seat Installer

Installere seter i din Jeep Wrangler etter fjerning av de opprinnelige setene er ikke en komplisert oppgave. Den bakre sete kan fjernes ved utforming så installeres i løpet av minutter. Forsetene holdes på plass med bolter. Boltene må strammes til fabrikkens spesifikasjoner eller setet kan ikke bo der det hører hjemme i tilfelle en krasj. Enten markedet eller originalt utstyr, setene festes på samme måte.

Bruksanvisning

Installere forseter

1 Plasser setet på siden din Jeep, samkjøre boltehullene i seterammen med hullene på bunnplaten. Det er en elektrisk tilkobling på gulvet av Jeep; sørg for at seterammen sitter ikke på den.

2 Installer de to boltene på baksiden av setebraketter, stramme dem med en socket og skralle til den sitter. Trekk til innenbords bolt til 25 ft.-lbs. med en momentnøkkel og trekk til påhengs bolt til 55 ft.-lbs.

3 Finn de fremre monteringshullene, installerer de to boltene foran, og trekk dem til de er tett med en skralle og socket. Trekk begge front boltene til 25 ft.-lbs. med en momentnøkkel.

4 Lokalisere den elektriske kontakt på forsiden av seterammen. Koble ledningsnettet kontakten fra Jeep inn i kontakten på setet, slik at låsetappen engasjerer og kontaktene er sikre.

Installere baksetene

5 Åpne bakluken på Wrangler og plassere baksetet i Jeep. Engasjere utløseren på forsiden av setet med de streikende på gulvet pan av Jeep.

6 Trekk setet ned og tilbake. Engasjere de bakre låsene med de streikende på gulvet. Sjekk at det er fullt engasjert, og at både foran og bak låsene klikker i lås.

7 Brett seteryggen opp og låse det på plass. Hvis du har en "legg en koffert" som installerer bak setet, kan du nå sette den i Jeep også.