2007 Jeep Wrangler Fuel Economy

2007 Jeep Wrangler Fuel Economy


2007 Jeep Wrangler ble produsert i fire konfigurasjoner: 2WD automatisk, 2WD manuell, 4WD, automat og 4WD manuell. Alle fire modellene har en 6-sylindret, 3,8-liters motor. Drivstofføkonomien kan variere litt mellom disse fire oppsett, men er ganske konsekvent. Anslagene på bilens offisielle EPA vinduet klistremerke er satt når bilen er helt ny, slik at den faktiske drivstofføkonomi kan variere noe basert på faktorer som kjørevaner, kjøring atferd og bilens tilstand. Det amerikanske Department of Energy gir også kjøretøy karakterer for drivstofføkonomi, energi innvirkning, karbonutslipp og luftforurensning.

2WD Manuell

2007 Jeep Wrangler 2WD modell med en sekstrinns manuell girkasse har en estimert kombinert EPA av 18 miles per gallon (mpg). Kjøretøy gjennomsnitt 21 mpg i byen og 16 mpg på motorveien. Bilen er anslått å konsumere 19 fat olje per år og koster ca $ 3,97 å kjøre 25 miles.

2WD Automatisk

2007 Jeep Wrangler 2WD modell med en fire-trinns automatisk girkasse har en estimert kombinert EPA av 17 mpg. Kjøretøy gjennomsnitt 15 mpg i byen og 20 mpg på motorveien. Bilen er anslått å konsumere 20.1 fat olje per år og koster ca $ 4,21 å kjøre 25 miles.

4WD Manual & Automatic

2007 Jeep Wrangler 4WD-modeller med enten sekstrinns manuell girkasse eller en 4-trinns automatisk girkasse begge har en EPA av 16 mpg og gjennomsnitt 18 mpg på motorveien, og ca 14 mpg i byen. Begge konfigurasjonene er anslått å konsumere 21,4 fat olje per år, og koster rundt $ 4,47 å kjøre 25 miles.

drivstoff~~POS=TRUNC

Drivstoff økonomi Beregningene er basert på antagelsen om at en gjennomsnittlig person bruker 45 prosent av sin tid kjører på motorveien, og 55 prosent kjøring i byen. Den gjennomsnittlige drivstoffprisen er $ 2,86 per gallon og beregningen forutsetter at tanking oppstår når bilens tank er 10 prosent full. Derfra er en beregning gjort for å beregne kostnadene for å reise 25 miles.

Karbonutslipp

Det amerikanske Department of Transportation også genererer en carbon footprint score for å måle effekten av et kjøretøy på klimaet basert på gjennomsnittlig utslipp av karbondioksid fra eksosanlegget. 2007 Jeep Wrangler har et karbonfotavtrykk poengsum mellom 10,4 og 11,6, avhengig av modell. Biler er vurdert på en skala mellom 3,5 til 16,2 og er effektiv for å sammenligne biler og forstå sin miljøpåvirkning.

Luftforurensning Score

Den luftforurensning poengsum, som er forskjellig fra den carbon footprint score, måler effekten av et kjøretøy på menneskers helse og smog ved å tallfeste den luftbårne forurensende utslipp. Kjøretøy er scoret mellom 0 og 10 der 0 er verst og 10 er best. Alle 2007 Jeep Wrangler modeller har en luftforurensning score på 6. Poengsummen beregnes ved å fange eksosutslippene for testing og måling med kontrollert overvåkingsutstyr. Poengsummen måler miljøgifter karbonholdige forbindelser (for eksempel NMOG, NMHC og THC-typer), nitrogenoksider, svevestøv, karbonmonoksid og formaldehyd.