2007 Honda Shadow Sabre Spesifikasjoner

Klassifisert som en cruiser eller tilpasset sykkel, 2007 Honda Shadow Sabre selges på $ 8699 når nytt. Denne sykkelen ble bygget for både ytelse og lang avstand komfort. Med sin street-rod styling, 2007 Sabre tilbudt ryttere fordelen av ny teknologi med klassisk utseende.

Motor og girkasse

Den 2007 Honda Sabre er utstyrt med en 67,06-kubikk-tommers V-twin, firetaktsmotor. Denne motoren har tre ventiler per sylinder og et kompresjonsforhold på 8,0-til-1. Boringen er 3.4 inches og hjerneslag er 3,6 inches. Motoren er forgasser og har en digital tenningssystem. Den 2007 Sabre har også en fem-trinns girkasse og en kardandrift.

Aksel og suspensjon komponenter

2007 Sabre har delte suspensjon i front og en dual-sjokk suspensjon med fjær forspenning justeringsmuligheter i baksetet. Suspensjon komponenter på sykkelen har en krom finish. Sykkelen har støpte aluminiumsfelger med 12,4-tommers enkeltskivebremser foran og 10,9-tommers enkelt disk pauser på baksiden. Fronten har en 18-tommers dekk, og en 15-tommers dekk brukes på baksiden.

dimensjoner

2007 Sabre veier 577 pounds og har en akselavstand på 5,38 fot. Setehøyden for er 2,27 fot over bakken. Gasstanken rommer 4,2 liter drivstoff og 0,6 liter holdes i reserve.

andre spesifikasjoner

Den 2007 Honda Sabre ble tilbudt i et utvalg av to farger: det første alternativet var Candy Black Cherry og den andre fargevalget tilbudt var svart med flammer over toppen. Flere forskjellige tilbehørspakker var tilgjengelige for 2007 Sabre. Touring tilbehør inkludert en polstret ryggstøtte, saddlebags og en bakre bære. Billet tilbehør inkludert fører og passasjer fothvilere, handlebar stigerør, gulvbord for passasjer og rygg trim. Dette tilbehøret var også tilbys i krom. Andre krom tilbehør alternativer var fender og radiator vakter, horn og drivdekselet.