2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide Spesifikasjoner

2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide Spesifikasjoner


Harley Davidson startet produksjon Wide Glide for 1980 årsmodell. I 1991 Harley introduserte Dyna linje av motorsykler. Wide Glide ble lagt til Dyna linjen for 1992 årsmodell. Harley Davidson har gjort store oppgraderinger til Dyna linje for modellåret 2006, og Wide Glide fikk en ny sekstrinns girkasse og bensininnsprøytning. Harley Davidson modell betegnelsen ble endret til FXDWGI.

motor~~POS=TRUNC

2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide er en av Harley sin "store tvillinger," blir drevet av en luftkjølt twin-sylindret 96-kubikk-tommers (1584cc) motor. Det er to ventiler per sylinder. Wide Glide har Harley Davidson Fuel System3 elektronisk drivstoffinnsprøytningssystem og elektronisk tenning.

Transmisjon Specs

Dyna Wide Glide overføringer kraften fra motoren til bakhjulet via en sekstrinns (ett nede, fem opp) transmisjon og belte endelige stasjonen. Clutchen er hydraulisk operert, og som på de fleste motorsykler, er den våt-flerskivetype.

Kropp

Motorsykkel Cruiser magasinet kaller Dyna Wide Glide "omtrent så nær en ekte chopper som en fabrikk-bygget motorsykkel tør gå." Wide Glide er bygget rundt et dobbelt stålramme. Den 49-mm teleskopgaffel leverer hjuloppheng foran, mens det i den bakre er det to støtdempere. Og bakbremsene er fire-caliper enkle plater. Den karakteristiske styret er 1,25-tommers ape hengere med intern kabling. Den elektroniske speedometer er tankmontert og inkluderer en klokke, kilometerteller, trippteller, bensinmåler med lavt drivstoff varsellys, en lav-olje-press varsellys, og et gir indikatorlampe.

dimensjoner

2007 Harley Davidson Dyna Wide Glide er 97,5 inches lang, 36 inches bred og 49,3 inches høy, og har en akselavstand på 68,3 inches. Bakkeklaring på Wide Glide er 6.2 inches, og rytteren sitter 28,5 inches av bakken. Den tørre veier av Wide Glide er 650.4 pounds. Drivstoff kapasitet på Wide Glide er 5,1 liter. 2007 Dyna Wide Glide var tilgjengelig i 12 farger.