2007 Ford Escape Hybrid Spesifikasjoner

2007 Ford Escape Hybrid Spesifikasjoner


Fra og med modellåret 2005, Ford endret sin Escape crossover SUV med hybridteknologi. 2007 Ford Escape Hybrid representerer tredje år, med grunnleggende Escape SUV og hybridteknologi relativt uendret. Bilen er en full hybrid i at det kan operere utelukkende på elektrisk batteri ved lave hastigheter; modell 2007 har firehjulstrekk og en rekke spesifikasjoner knyttet til sin hybridteknologi.

Motor

2007 Ford Escape Hybrid er utstyrt med en bensin 2,3-liters, 140-kubikk-fot dual-overhead-cam 16-ventilers Atkinson-syklus inline firesylindret motor, i stand til å generere opp til 133 hestekrefter. The Escape Hybrid sin 70-kilowatt elektrisk motor genererer 94 hestekrefter. Hybrid inneholder også en andre motor / generator for å starte motoren, lade batteriene og blande de to strømkilder for maksimal effektivitet. Den kombinerte maksimale hestekrefter fra begge strømkilder er 155. Estimert akselerasjon 0-60 mph er 10 sekunder. Når SUV hastighet er fortsatt under 25 km / h, så det opererer utelukkende på elektrisk kraft. Ved høye hastigheter SUV avhenger helt på bensinmotor, med hybridsystemet kontrolleren bestemmer riktig blanding av elektrisk og bensin på andre hastigheter. Under retardasjon, slår kontrollenheten motoren og den holder seg i ro og starter når fører foten løftes ut av bremsen. Når du bremser, til de hybride skifter fra aggregat for batterilading, en funksjon som kalles "regenerativ bremsing", som lagrer energien som genereres ved bremsing i batteriet.

Batteri

Elektrisk kraft for den elektriske motoren er lagret i den 330-volt nikkel-metall-hydrid (NiMH) batteri, som holdes i den bakre lastegulv. NiMH-batteri tar opp 1,7 kubikkmeter Escape bakre lagring, men likevel gir 27,6 kubikkfot lagringsplass bak baksesittebenker.

Drivstofføkonomi

The Environmental Protection Agency, eller EPA, drivstofføkonomi spesifikasjoner ringe for 36 miles per gallon, eller mpg i bykjøring i forhold til 20 mpg for den ikke-hybrid Escape. For highway kjørelengde, EPA tall for hybrid er 31 mpg. Byen tallet er bedre enn motorveien nummeret på grunn av kombinasjonen av de elektriske og gassmotorer i bykjøring. Bilen har en drivstofftank på 15 liter og kjører på 87-oktan blyfri vanlig bensin.