2007 Dodge Charger: Rear Speaker Installation

2007 Dodge Charger: Rear Speaker Installation


Dodge Charger er utstyrt med en fabrikkmontert lydanlegg. Men hvis du eier en 2007 Charger og ønsker å oppgradere stereoanlegget, kan du vurdere å erstatte de eksisterende høyttalerne. Putting nye ettermarkedet høyttalere på baksiden av din lader er en god måte å beef opp lyden av bilen din.

Bruksanvisning

1 Løft den fremre kanten av bakseteputen opp for å frigjøre krokene plassert under fronten. Fjern puten fra bilen.

2 Fell ned baksetet-ryggpute. Fjern det 10 mm bolten fra sete-styrke braketter plassert på hver sidevegg av bilen. Dette er kroker som sete låses når seteryggputen er opp. Fjern supplerer fra sideveggen når boltene er ute.

3 Lirke rundt kantene av de bakre side-trim paneler med et panel verktøy og trekk bekledninger fremover fra den bakre kant for å fjerne dem.

4 Lirke ut to klemmene fra forsiden av den bakre dekk-panel ved å sette inn et panel verktøy under og nysgjerrige oppover. Skyv bakre dekk-skjermen fremover og ta den ut av bilen.

5 Løsne og fjern fire Phillips skruene fra omkretsen av hver høyttaler. Løft høyttalerne ut av sine åpninger. Trekk ut kontakten koblet til baksiden av høyttaleren ved å trekke den av.

6 Plugg dine nye høyttalere i og plassere dem i høyttaleråpningene. Skru høyttalerne på med Phillips skruene du fjernet tidligere.

7 Teste høyttalerne, deretter montere interiøret ved å reversere demonteringstrinnene.