2007 Corvette Z51 Specs

Vurdert av bil gjennomgang nettsted Edmunds som å ha "ytelse i verdensklasse på prute priser," 2007 Chevrolet Corvette er ideelt for de som ønsker mer igjen for pengene. Kjenne Z51 spesifikasjoner kan hjelpe deg å ta en informert beslutning om hvorvidt denne bilen vil gi alle dine kjørebehov.

Motor og Strøm

Motoren er ansvarlig for drift av 2007 Z51 Corvette en 5967-kubikk-centimeter, 6-liters V8-motor. Motoren har en 101,6 mm sylinderboring, en 92-mm slaglengde, og en 10,9-til-1 kompresjonsforhold, produksjon med 400 hestekrefter ved 6000 rpm og 400 ft.-lb. dreiemoment på 4400 rpm.

Brensel

Denne bilen krever premium blyfri bensin, og potensielt kan bli skadet ved bruk av mindreverdig kvalitet bensin. Drivstoffeffektivitet for Z51 gir 18 mpg i urbane områder, 28 mpg på motorveien, og 21 mpg for en kombinasjon av begge kjøre typer. Drivstofftanken rommer 18 liter.

bremser

Passasjerer ridning i 2007 Corvette er beskyttet av fire skivebremser som utnytter bremsekontroll, samt fire hjul ABS (blokkeringsfrie bremser). I tillegg leveres denne modellen med elektronisk antispinn og en bakre differensialsperre for å gi et ekstra nivå av sikkerhet.

Sikkerhet

Det er to kollisjonsputer som ligger i denne modellen, både for fører og forsetepassasjer. Dekktrykket automatisk overvåket av et elektronisk system for å sikre at du alltid kjører på riktig lufttrykk dekk. Oppvarmede utvendige speil, tåkelys foran, og foran og bak vindusviskere bidra til bedre synlighet under kjøring.

Komfort

Det er aircondition og klimaanlegg til moderat innetemperaturen. I tillegg er det syv høyttalere i hele bilen for å lytte til musikk fra CD-spilleren, som er MP3-kompatibel.

Overføring

2007 Corvette kommer med mulighet for MX0 sekstrinns automatgir eller MN6 sekstrinns manuell girkasse.