2007 Chevrolet Tilbakekalling

Chevrolet har lenge vært en av de beste produsentene av biler i USA og resten av verden. Chevrolet biler har kontinuerlig blitt produsert, oppgradert og endret fra år til år. Det har vært minner knyttet til hver produksjon år, inkludert flere i 2007.

Elektrisk system

I august 2008 ble en tilbakekalling plassert i over 850 000 2007 Chevrolet biler, inkludert Escalade, snøskred, Silverado, Tahoe, Suburban og flere andre. Alle disse bilene ble laget med en defekt oppvarmet vindusvisker-spyler. Kretskortet knyttet til spylervæske varmeapparatet var tilbøyelige til å ha en kort, noe som kan føre til at kontrollkrets ledning overopphetes. Dette resulterte i elektriske system feil, røyk og en lukt fra overopphetede elektriske systemer. Alle tilbakekalte kretskort ble erstattet med en ny kretskortet.

Corvette Roof

I 2009, en tilbakekalling fant sted for taket av Corvettes produsert fra 2005 til 2007. Problemet, som omfattet over 22.000 Corvettes, lå i limet mellom rammen og taket. En liten separasjon kan oppstå, som forårsaket snapping og vindstøy, dårlig montering og tak panel bevegelse. Den stakkars montering også gjort vannlekkasje mer sannsynlig. Dersom separasjon fortsatte, kunne panelet løsner fra sportsbil, plassere sjåfører i nærheten på en økt risiko for en krasj. Alle kalte kjøretøyer hadde den foregående klebemiddel fjernes og erstattes med en ikke-defekt klebemiddel.

Feil etiketter

Federal Motor Vehicle Safety Standards sikre at alle produserte biler kommer med de riktige delene og korrekte etiketter. En tilbakekalling av 3,227 Colorados oppstått på grunn av en manglende evne til riktig merke felgen betegnelse sertifisering. Sertifiseringen inneholder informasjon om riktig dekkdimensjon og vektbelastning at dekkene er i stand til å holde ut. Problemet kan føre til feil belastning på dekk eller feil hjulstørrelser blir installert, øker risikoen for en krasj. For å bøte på problemet, kan forhandlere bruke en ny etikett, eller en ny etikett kan sendes til eierens hjem med monteringsanvisning.