2007 Chevrolet Express 2500 Spesifikasjoner

2007 Chevrolet Express 2500 er en lys plikt uttrykkelig varebil. Denne modellen året omtalt to nye utvendige fargealternativer: Graystone og sport rødt. Van er den ultimate folk og last kjøretøy, i stand til å frakte opptil 15 personer. Passasjer modellene kom standard med stabilitrak stabilitetskontroll.

Interiør

Interiøret gir air-condition, elektriske vinduer, dørlåser, sitteplasser for opptil åtte personer, tre dører, en valgfri CD-spiller, en valgfri kassettspiller, fører og passasjer foran kollisjonsputer, ABS-bremser, barnesikring dørlåser, kjøretøy anti tyveri, differensialsperre, en front konsoll med lagringsplass, servostyring, 12-volts foran strøm dør uttak og et lavt drivstoff på tanken. Van har en AM / FM stereo med to høyttalere, og kom i interiør farger av nøytral og medium tinn med valget av vinyl seter eller premium klut.

Ytre

Utsiden av van gir stålfelger, et reservehjul stål, Helårsdekk, et understell montert reservehjul, delvis hjulkapsler, variabel periodisk vindusviskere, svinge ut åpning bak kvart vinduer og en bakre låvedør. Den har en maksimal slepekapasitet på 9800 lbs. Van har en høyde på 81,9 inches, en bredde på 79,4 inches og en lengde på 224,1 inches.

Tilleggsfunksjoner

Noen ekstra funksjoner inkluderer bakhjulsdrift, kort og lang arm hjuloppheng foran, en stabilisator bar, foran uavhengig fjæring og et solid live aksel bakhjulsoppheng. Det har også sikkerhetsfunksjoner som kjørelys, en startsperre, barnesete ankere, foran og bak ventilerte skivebremser, bak døren barns sikkerhet låser, to hodestøtter foran, en airbag passasjer deaktivering, et senter bak hoftebeltet, front integrerte hodestøtter , elektronisk bremsekraftfordeling og forsetene beltestrammere. Alternativer som var tilgjengelige på kjøretøyet inkludere et førstehjelpsskrin, splash eller skvettlapper, lettmetallfelger, chrome hjul, oppvarmede sidespeil, elektriske justerbare sidespeil, slepekrok mottaker og en tauing pakke.

motor~~POS=TRUNC

Bilen har en base motorstørrelse på 4,8 liter, med åtte sylindere og 16 ventiler. Den har et dreiemoment på 295 ft.-lbs. ved 4000 rpm, en svingradius på 49,2 fot, hestekrefter på 285 hk ved 5200 rpm, bakhjulsdrift og en 4-trinns automatisk girkasse. 2007 Chevy Express 2500 tar vanlig blyfri gass og har en drivstofftank på 31 liter.

Kilometer

2007 Chevrolet Express LT og LS-modellene får 14 mpg i byen og 18 mpg på motorveien. Arbeidet van modellen får 15 mpg i byen og 20 mpg på motorveien.