2006 Trailblazer Bremse Controller Installasjon

Chevrolet Trailblazer er en sport utility vehicle som var en trim nivå av Blazer fra 1999 til 2001. General Motors gjorde trailblazer en egen modell i 2002 til slutten av sin produksjon i USA i løpet av 2008. Alle 2006 Trailblazers har en anti Lock bremsesystemet styres av en mikroprosessor kjent som en brems kontrolleren, eller Electronic Brake Control Module (EBCM). Denne enheten justerer bremsekraften til hvert hjul i løpet av nødhjelp for å hindre at hjulene blokkeres.

Bruksanvisning

1 Fjern kabelen fra den negative polen på batteriet med en pipenøkkel for å hindre utslipp av elektrisitet når du fjerner EBCM. Rengjør området rundt EBCM i motorrommet på førersiden av motoren. Dette vil holde bremsekomponenter fra å bli forurenset.

2 Løsne kontaktene for det elektriske anlegget på EBCM. Koble de fire skruene på EBCM med en T 25-Torx verktøy, og kaste skruene. Trekk EBCM forsiktig for å fjerne den fra Brake Pressure Modulator Valve (BPMV).

3 Rengjør monteringsflater på BPMV med en ren butikk håndkle for å unngå forurensing den nye EBCM. Fest den nye EBCM til BPMV med en T-25 Torx verktøy, ved hjelp av nye monteringsskruer. Skru til skruene til 39 tommers-pounds, som arbeider i et X-mønster. Fest de elektriske kontaktene til EBCM.

4 Koble en skanning verktøy til bilens data link kontakten som er under instrumentpanelet til venstre for rattet. Utfør dekkdimensjon kalibreringsfunksjon i henhold til skanne verktøyets instruksjoner, og koble fra Scan Tool. Koble kabelen til den negative polen på batteriet ved hjelp av en pipenøkkel.