2006 Toyota Tundra Tilgang Cab Truck Spesifikasjoner

2006 Toyota Tundra Tilgang Cab Truck Spesifikasjoner


Den 2006 Tundra Tilgang Cab kommer i flere varianter: SR5, SR5 Stepside, Limited og Limited Stepside Tilgang Cab. Begrepene beskriver hvilken type trim lastebil funksjoner. Den trim på SR5 er tier enn på den grunnleggende Tundra cab --- som ikke er en Access-Cab; mens Stepside versjoner har en innebygd i trinn over bakhjulene. Den begrensede versjonen idrett en showier trim, ifølge Edmunds. Access Cabs alle har reverse-åpning tilbake dører.

Makt

Alle stiler av 2006 Tundra Tilgang Cab kommer med valgfritt firehjulstrekk. Lastebilen har en standard V-6 motor, samt en V-8 alternativ for dem som ønsker økt makt, ifølge MSN Autos. Lastebilen har 271 hestekrefter og et dreiemoment på 313 fot-pounds 3400 rpm. Den firehjulsdrevne versjoner av Access Cab har fem-trinns automatisk overdrive. På SR5 to-wheel drive, er fem-trinns automatisk overdrive valgfritt, mens det er standard på SR5 Stepside, Limited og Limited Stepside to-wheel drive lastebiler.

Størrelse og muligheter

Alle versjoner av 2006 Tundra Tilgang Cab plass til opptil seks personer og har fire dører. V-6 motor tauer opp til 5000 lbs og V-8 trekker opp til 7200 lbs, sier Consumer Guide Auto, selv om Edmunds hevder V-8 motor har en 7100-lb kapasitet.

Drivstofføkonomi

Alle firehjulstrekk versjoner får ca 15 miles per gallon i byen og 18 mpg på motorveien, ifølge MSN Autos. To-wheel drive versjoner få 16 mpg i byen og 19 mpg på motorveien, med unntak av SR5, som får 16 til 18 mpg i byen og 19-22 mpg på motorveien.

Sikkerhet og Extras

Den 2006 Tundra tilbyr mulighet for et navigasjonssystem for å hjelpe deg å komme dit du skal mer effektivt. En blokkeringsfrie bremser er standard i alle versjoner, som er kollisjonsputer, mens trekkraft og stabilitetskontroll er valgfritt. Klimaanlegg, CD-spiller, elektriske vinduer og elektriske låser er standard: strøm seter er valgfritt.