2006 Nissan sentra eksos tips

2006 Nissan sentra eksos tips


Eksos tips kan tjene to funksjoner på en 2006 Nissan Sentra. Først kan de forbedre utvendig utseende på bilen. For det andre gjenklang eksos tips kan også gi Senta en aggressiv lyd. Noen eksos tips er enkle å installere ved å stramme en klemme rundt bilens eksosrør. Andre tips må sveises på plass. Det er viktig å vite hvilken type installasjon er nødvendig før du kjøper en eksos spissen.

Montering av Tip

For å finne den rette spissen for 2006 Nissan Sentra, må du først måle diameteren på eksosrøret på bilen. De fleste eksosrør for sentra er mellom 2 og 2,5 inches i diameter, men avhengig av det arbeidet som gjøres på bilen, kan det hende at eksosrøret være en litt annen størrelse. Standardstørrelsene er 2 inches, 2,25 inches og 2,5 inches. Diameteren av sentra er eksosrøret bestemmer innløps størrelsen av utløpsspissen. Søk etter eksos tips som har et innløp størrelse det samme som din tailpipe diameter.

materialer

Eksos tips kan være laget av polert rustfritt stål, svart stål eller forkrommet stål. Polert rustfritt stål er mer holdbare enn andre materialer, og kan lett rengjøres og poleres. Blackened stål tips er ikke allment tilgjengelig for sentra, men de kan bli funnet på noen produsentens nettsider. Forkrommet tips er ofte tilgjengelig, men krom er tilbøyelige til å skrape og chipping og dyrere. For 2006 Nissan Sentra, ville en krom tips passe og være aktuelt dersom bilen er å bli kjørt på asfalterte veier.

gjenklang tips

Gjenklang eksos tips har to vegger. Den indre veggen driver eksosutslipp fra eksosrøret av sentra. Den ytre vegg er polert, skinnende ytre. Glass er montert mellom de indre og ytre vegger for å resonere motoren lyder fra sentra. Dette gir bilen en dypere, throatier lyd, spesielt ved akselerasjon. Hvis du er ute etter mer visuell stil i motsetning til lyd, se etter en enkelt vegger eksos spissen uten resonans.