2006 Miata Ground Effects

Bakken effekter kits gir en måte å drastisk endre utseendet på 2006 Mazda MX5 Miata, bidrar det til å se lavere i bakken, mer aerodynamisk eller bare rett og slett forskjellig fra lager versjoner av bilen. Bakken effekter kits kommer med lakkerbare kroppsdeler, som du kan ha malt hvilken som helst farge du ønsker.

VeilSide Mazda MX5 CI stil Body Kit

Auto ytelse kroppsdeler selskap Veilside gjør en CI stil bakken effekter kit for Mazda MX5 Wood Forum fra modellen årene 1989 til 2009. Settet kommer med sideskjørt, en støtfanger foran, den nedre halvdelen av bakre støtfanger og en bakre vinge. Bakvingen sitter like over koffertlokket og har en buet styling ligner på sideskjørt. Den fremre støtfanger har en aggressiv jakt air dam med en stor åpning for å tvinge luft på bilens radiator og spilleautomater for et par tåkelys, mens den bakre støtfangeren har en mer avrundet utseende.

AWR Mazda MX-5 Miata Wide Body Fender Flare Kit

Anthony Woodford Racing tilbyr et bredt bakken effekter kit for Wood Forum gjort mellom 2006 og 2008. Settet gir mindre Miata en større utseende med dunket-out fender fakler. De delene av settet feste med nagler, som leveres med settet, men Anthony Woodward Racing sier delene kan også være fullt bundet til bilens andre karosserideler. AWR anbefaler profesjonell montering for best mulig passform, spesielt siden modifikasjoner må gjøres til Miata frontstøtfangeren og alle fire fendere til å passe de nye delene riktig.

JDL Tuning Mazda MX5 Bodykit

JDL Tuning gjør en bakken effekter body kit for Mazda Wood Forum gjort etter 1999 årsmodell. Settet leveres i fire nivåer, med flere deler lagt til høyere nivå kits. Den grunnleggende pluss Settet leveres med støtfangere foran og bak, sideskjørt og en front diffuser. De forhånd alternativet kit leveres med alt det grunnleggende pluss kit kommer med, samt en bakre diffuser. Forestillingen alternativ settet kommer med det samme som før valget kit, pluss senkefjærer laget av TEIN å gi Miata en lavere ride. Den ytelses pluss bakken effekter kit leveres med alt ytelsen alternativet kit tilbyr, samt våpenmetall, 17-tommers hjul laget av ROTA.