2006 Miata CD-spiller Problemer

2006 Mazda Miata sportsbil har makt låser, elektriske vinduer, en kalesje og en innebygd CD-spiller. Mens du lytter til musikk, kan du oppleve CD utkast eller problemer med en spillbar plate.

CD Utkastelse

Dersom den innsatte CD plutselig sender ut, kan det hende at kondens fenomenet har oppstått. Hvis bilen er kald og varmeapparatet slås på umiddelbart etter at bilen er slått på, kan det dannes kondens i CD-spilleren. Som et sikkerhetstiltak, slår CD-spilleren ned og støter noen satt inn CD-er. Tillat CD-spilleren til å tørke ut for en time og tørk av CD med en myk klut.

CD Type

Hvis en CD ikke spiller, kan feil type plate settes inn. Den 2006 Miata CD-spiller godtar bare spillbare digitale lyd-CDer for eksempel en CD-R og CD-RW. Ikke forsøk å sette Odd-formet CD-er og CD-er med ujevne kanter.

CD Damage

Dersom en innsatt CD hopper eller ikke spiller, kan det hende at CD være skadet eller skittent. Løs ut platen og undersøke den for smuss eller skade. Hvis platen er skitten, må du tørke den fra sentrum til ytterkantene med en myk klut før alt smuss er fjernet. Hvis platen er stygge riper, erstatte det.