2006 Jeep Commander Spesifikasjoner

2006 Jeep Commander var en ny SUV for Jeep. Svært lik i utseende til den opprinnelige Jeep Cherokee og Jeep Grand Cherokee, var det likevel en av de første sju passasjer SUV for Jeep.

En av de mer unike funksjonene i 2006 Commander var stadion sitteplasser som tilbys bedre vei synlighet og trappet tak som tilbys tilbake passasjerene mer takhøyde og komfort. Det også omtalt en unik instrumentpanelet, som bare ble tilbudt i Commander-modeller.

motor~~POS=TRUNC

Tre motorer ble tilbudt i 2006 Jeep Commander. Den første, en 3.7L V-6 var tilgjengelig på den vanlige modellen av Commander og var i stand til å produsere opp til 210 hk og 225 ft-lb dreiemoment. Gassen kjørelengde vurdering for denne motoren var 15 byen og 19 highway miles per gallon for firehjulstrekk alternativet og 15 byen og 20 highway mpg for de to-wheel drive versjon.

Jeep Commander Limited trimme stil kom med en 4.7L V-8 motor som produserte 235hp og 305 ft-lb dreiemoment. Estimert drivstofforbruk for denne motoren var den samme for både firehjulstrekk og to hjulstrekk alternativer, 14/19 mpg.

Den spesialversjon kan også konfigureres med en 5.7L V-8 hemi motor som fulgte med Multi-Displacement System.

Transmisjon og Drivverk Spesifikasjoner

Både firehjulstrekk og to-wheel drive modellene av Jeep Commander kom standard med en fem-trinns automatisk girkasse med overdrive. Mens begge typer kom med tannstangstyring, to-wheel drive modellen hadde en bakhjuls drivverk.

Det var tre valg for den type firehjulstrekk system som brukes i denne modellen. Den Quadra-Trac I, Quadra-Trac II og Quadra-Drive II. Kjøpere kan også velge mellom bremse Traction Control System (BTCS), og Electronic Limited Slip Differensial (ELSD).

alternativer

Det vanlige modellen av 2006 Jeep Commander kom standard med aircondition, elektriske vinduer og låser og kraft seter. Den spesialversjon tilbudt disse funksjonene samt standard skinn interiør og en takluke. En CD-spiller ble tilbudt som standard på alle modeller, og et navigasjonssystem var tilgjengelig som et alternativ på begge trim stiler.

sikkerhets~~POS=TRUNC

Jeep Commander for 2006 mottatt en fem-stjerners rating fra National Highway trafikk og sikkerhet administrasjon for både fører- og passasjersiden frontpartiet virkninger. Men bilen fikk bare tre stjerner fra NHTSA for roll tester.