2006 GMC 1500 Rim Spesifikasjoner

2006 GMC Sierra 1500 er en pickup lastebil tilgjengelig i all, fire- og bak-wheel-drive versjoner. Blant disse versjonene er Denali Crew Cab, lastebil, SL, SLE1, SLE2, SLT, HD SLE2 og HD SLT. Sierra 1500 opprinnelig selges mellom $ 15,800 og $ 38,775. Sierra 1500-tallet felger varierer avhengig av modell.

Hjul og felger

Den 2006 Denali Crew Cab kom med lettmetallfelger og hjulkapsler med mulighet for krom i stedet. Alle lastebilmodeller kom med stålfelger og hjulkapsler, men å bytte til chrome var også et alternativ. Alle SL modeller har hjul og felger som omfatter en blanding av krom og stål. SL Crew Cab tilbudt en valgfri oppgradering til lettmetallfelger. Alle SLE 1 modeller kom med krom-og-felger og hjulkapsler, men tilbudt muligheten til legeringen. I likhet med SLE 1 modeller, de SLE 2 versjoner også tilbudt en oppgradering til lettmetallfelger. De kom standard med en kombinasjon av krom-og-felger og hjulkapsler. SLT-modeller kom med lettmetallfelger og hjulkapsler. Kjøpere hadde mulighet til krom i stedet.

Målinger

Felgene krever seks slepe nøtter. De måler 22 x 9,5 inches.

farger

Utsiden av Sierra 1500 kom i Deep Blue Metallic, Brann Rød, Onyx Svart, Polo Green, Sand Beige, Silver Birch, Stealth Grå Metallic og Summit Hvit. Denali-modellen kom i Onyx Svart, sølv bjørk Metallic og Summit Hvit. Sierra 1500 kom i tinn, tøy, tinn vinyl, nøytral klut, eller nøytrale vinyl interiør. Denali bare kom med en sandstein eller stein grått skinn interiør.

Sikkerhet

Dørlåser og elektriske vinduer kom standard. Bilene var installert med ABS bremser; og differensialsperre var valgfritt. Driver og passasjer kollisjonsputer og Keyless entry kom inkludert; og et førstehjelpsskrin var valgfritt.