2006 Ford Taurus Specs

2006 Ford Taurus fortsetter redesign trend som startet i 2004. Den eneste body styling tilgjengelig er en fire-dørs sedan, selv om to trimme modeller er tilgjengelig: SE og SEL. Ford nesten avviklet Taurus linjen etter 2006, men etter en to års pause, Ford gjeninnføres Taurus, og det fortsatt blir produsert fra og med 2010.

Motor og Transmision

Den 2006 Taurus har en 3,0-liters V-6 motor som genererer 153 hestekrefter ved 5000 rpm og gjør 186 ft-lbs av dreiemoment ved 3250 rpm. En fire-trinns automatisk girkasse med adaptiv girspaken er standard på 2006 Taurus.

utvendig Detaljer

Den 2006 Taurus har en total lengde på 197,7 inches med en bredde på 73 inches og en høyde 58,1 inches. I har en 108,5-tommers akselavstand. Bilen har en egenvekt på 3,322 pounds, og maksimal slepekapasitet er 1250 pounds. Det har dråpeformede frontlykter og 16-tommers hjul.

interiør Detaljer

Tre interiør aksenter er tilgjengelig for SEL modell. IPS-modellen har plass til opptil seks personer med benk sitteplasser, mens SEL har bøtteseter og plass til fem. Hytta har 40 inches av forsete takhøyde, og bagasjerommet har 17 kubikkfot av bagasjeplass.

Håndtering og Ride Kvalitet

Cars.com sier håndteringen er tilfredsstillende, men ikke sammenligne gunstig til de topp-karakter Toyota Camry og Honda Accord sedan. Nettstedet bemerker også at håndteringen kan noen ganger føles tunge, med en strengere enn forventet ri, og at bruk av automatiske girkassen er vanligvis en glatt opplevelse, men sjåføren kan oppstå litt nøling når gire ned.

Funksjoner og alternativer

Standard funksjoner inkluderer automatisk hastighetskontroll, klimaanlegg, nøkkelfri adgang og elektriske speil. Store tillegg for SEL modell: stereo med CD-spiller, anti-tyveri system, tastatur oppføring, utetemperatur display, seks-veis elektrisk førersete og tilnærming lamper. Alternativene inkluderer skinnstoler, ABS-bremser, hekkspoiler, sidekollisjonsputer og en seks-platers CD-veksler.

Sikkerhet

Taurus er blant de beste biler for familier, ifølge Foreldre magasin og AAA. Fords Personal Safety System er standard med totrinns kollisjonsputer. Foran kollisjonsputer distribuere på to nivåer, avhengig av omfanget av kjøretøy skade. For frontpartiet virkninger, den Insurance Institute for Highway Safety gir en topp vurdering av "god" blant sine fire-lags evalueringssystem, mens påkjørsel bakfra blir vurdert som "marginal".

Drivstofføkonomi

V-6 motor får 20 mpg i byen og 27 mpg på motorveien. Gasstanken rommer 18 liter. En fleksibel fuel motor alternativet er tilgjengelig for de kundene som ønsker å bruke mer enn én type drivstoff.