2006 Ford F250 Spesifikasjoner

2006 Ford F-250 er en pickup-stil lastebil som er i stand til å hale store mengder materialer og er ideell for små byggefirmaer. Det er også en work type lastebil som er bra for tauing av tung last. 2006-modellen var skreddersydd for å møte behovene til noen som bruker lastebil regelmessig med flere interiørforbedringer. F-250 kom i tre forskjellige utstyrsnivåer som inkluderer XL, XLT og Lariat modeller.

motor~~POS=TRUNC

Alle tre modellene har en standard 5,4-liters V8-motor på 300 hestekrefter. De valgfrie motoroppgraderinger til modeller ble solgt i et utvalg av en 6,0-liters V8-motor på 325 hestekrefter eller super-ladet oppgradering til en 6,8-liters V10-motor med 362 hestekrefter. Lastebilene inneholdt manuell firehjulstrekk standard på alle modeller, og 17-tommers hjul.

Styring og interiørkomponenter

Ford F-250 er standard med to dører og ble produsert med en valgfri fire-dørs stil. De fire-dørs modellen dørene åpnet symmetrisk, i motsetning til den parallelle stilen sett på standard biler. XL-modellen har en klut interiør og XLT og Lariat modellene leveres med skinnseter. Fire hjul ABS-bremser var standard på alle tre modellene som var kjørelys. De side-effekt barer og doble kollisjonsputer foran var også standard.

Nyttelast og tauing kapasitet

Ford F-250 har muligheten til å dra opp til 3.200 lbs med V10-motor. Trailer slepekapasitet er også imponerende og maxes ut på 9,100 lbs. Utvendig lastevolum måler 77,8 kubikkfot. Trailer seletøy er standard på Ford F-250.

Eksteriør og interiør farger

Ford F-250 kom i flere farger, inkludert Arizona Beige clearcoat Metallic, Black klarlakk, Mørk grønn Satin clearcoat metallic, Dark Shadow Gray clearcoat Metallic, Mørk Stone clearcoat Metallic, Mørk Toreador Red klarlakk, Medium Wedgewood Blå clearcoat metallic, Oxford Hvit Klarlakk Røde klarlakk, Silver clearcoat metallic og True Blue clearcoat metallic.

Interiørfarger var begrenset til Medium Flint og Tan.