2006 Durango Spesifikasjoner

2006 Dodge Durango er en sport utility vehicle som er litt større enn en kompakt SUV, men mindre enn en full størrelse SUV. Den har tre rader med seter som kan romme syv passasjerer. Den 2006 redesign fokusert på å forbedre passasjerenes komfort, kjøreegenskaper, sikkerhet og drivstofføkonomi.

Ytelse og Motor spesifikasjoner

2006 Dodge Durango er drevet av en 4,7 liters overliggende kamaksler V8-motor med 235 hestekrefter. Den har fire hjul ventilerte skivebremser, og fire-hjuls ABS. The Durango har wishbone uavhengig hjuloppheng foran og stiv bakhjulsoppheng.

utvendig Specs

Den 2006 Durango har kroppssidelister, Pearl maling og svart støtfangere foran og bak. Den har makt sidespeil på begge sider, intermitterende vindusviskere, varmebestandig tonet glass, en defogger og bakre vindusvisker. Det har også halogenlykter og takstativer.

interiør Specs

Den 2006 Dodge Durango har air condition med et resirkulerings setting. Lydkomponenter inkluderer en radio og CD-spiller med fire høyttalere og tyverisikring. Innvendige lys er inkludert i bagasjerommet, pluss innvendig lys, oppføring lys og leselys i forsetet. Cargo plass inkluderer et dashbord konsoll, en lukket gulvkonsollen, dørlommer og hanskerommet. Sikkerhetsutstyr omfatter bilbelte, hodestøtter og fører og passasjer kollisjonsputer. The Durango gir advarsler for åpne dører, lavt drivstoff og lavt spylervæske. Den leveres standard med strøm låser, servostyring og elektriske vinduene. Den baksetet foldes ned i midten for å gi en ekstra bred arm resten.

Begrenset Sport Utility Modell Oppgraderinger

Den begrensede Sport Utility modell av 2006 Dodge Durango kommer med alle funksjonene i grunnmodellen pluss en heavy duty batteri og dynamo. Støtfangerne på den begrensede modellen er malt for å matche kroppen av bilen, og bilen har også krom pyntelist. Strømsidespeil er oppvarmet og har posisjon minne. Den begrensede modellen leveres med tåkelys, halogenlykter og en elektrisk nedtrekk for stammen dør. Lydsystemet omfatter en seks-platers CD-spiller med MP3-tilkobling, ni høyttalere og en DVD-spiller med et baksete skjerm. Oppgradert elektronikk inkludert en bil alarm, en garasje døråpner, en kommende hjem enhet, et kompass, og avlesninger for utetemperatur og drivstofforbruk. Fører- og passasjerseter er både oppvarmet, og gulv pedaler kan justeres. Setene og rattet er dekket med skinn, og baksetet har egne klimaanlegg, varmeapparat og leselys.

SLT Sport Utility Modell Oppgraderinger

Dodge Durango SLT Sport Utility modell 2006 inneholder alt utstyr for den begrensede modellen, pluss tre trimme på dashbordet. Men, beholder SLT-modellen enklere lyd valg av basismodellen, uten DVD-spiller og CD-veksler, og har heller ingen bak leselys.