2006 Dodge Sprinter Spesifikasjoner

Dodge Sprinter er en rebranded og noe redesignet versjon av en varebil opprinnelig bygget av Mercedes-Benz. Nyttig for store familier som ønsker en komfortabel varebil for camping, samt for bedrifter som trenger varebiler med god lastekapasitet, kommer Sprinter med to tak høyde alternativer og ulike akselavstander.

2006 Dodge Sprinter Motor og ytelse spesifikasjoner

Basen modellen av 2006 Dodge Sprinter er utstyrt med en 2,7-liters, femsylindret dieselmotor som produserer 154 hestekrefter. Sprinter kan håndtere en nyttelast på 3681 pounds. Den har MacPherson foran uavhengig fjæring, med foran og bak stabilisator barer. Den kommer med foran og bak skivebremser med ABS, samt trekkraft og stabilitetskontroll.

2006 Dodge Sprinter Utvendig Specs

Basen modellen av 2006 Dodge Sprinter har 15-tommers felger og helårsdekk. Den har makt oppvarmet sidespeil og intermitterende vindusviskerne. Den har en låve-stil bakdør og en skyvedøren som åpner manuelt.

2006 Dodge Sprinter Interiør Specs

2006 Dodge Sprinter har plass til åtte i tre seterader. Sikkerhetsutstyret omfatter barnesikring låser, barnesete ankere, sjåfør og passasjer sidekollisjonsputer, og sikkerhetsbelter med beltestrammere. Sprinter tilbyr fasiliteter som koppholdere og et midtkonsollen foran med et strømuttak, en radio og en kassettspiller. Sprinter har servostyring, en bakre defogger og automatisk klimaanlegg.

2006 Dodge Sprinter takhøyde og Akselavstand alternativer

Standarden 2006 Dodge Sprinter med 118-tommers akselavstand har en valgfri 102-tommers skjerm med høy tak i motsetning til standard 93 inches. Jo høyere taket gjør det mulig for folk å stå oppreist inne i bilen. I tillegg kunne de 2006 Dodge Sprinter bestilles med en 140-tommers akselavstand, som er tillatt for maksimal sitteplasser for 10 personer, i stedet for åtte, med en fjerde rad med sitteplasser. Den 140-tommers akselavstand Sprinter var også tilgjengelig med en 103-tommers høye tak. I tillegg Dodge også solgt en Sprinter med en 158-tommers akselavstand, som bare kom med 103-tommers høyt tak og følger også med en fjerde rad med sitteplasser. Alle Sprintere med lengre akselavstander og høyere tak hadde samme standard funksjoner og de samme mulighetene.

Valgfrie funksjoner på 2006 Dodge Sprinter

2006 Dodge Sprinter hadde et bredt utvalg av tilgjengelige alternativer. Ekstra belysning alternativer på utsiden inkludert kjørelys, tåkelys og frontlys rengjøringsmidler. Andre valgfrie ytre funksjoner inkludert en manuell glass soltak, en trekkrok og privacy glass, samt en ryggesensor og regnsensor vindusviskere. Interiør alternativer inkludert oppvarmet fører- og passasjerseter og oppgradert møbeltrekk. Audio oppgraderinger holdt en CD-spiller, og andre elektroniske oppgraderinger inkludert dørlåser og elektriske vinduene.