2006 Cobalt SS Specs

2006 Cobalt SS Specs


2006 Chevrolet Cobalt SS er en sporty coupé og sedan linje fra General Motors. Klasse konkurrenter inkluderer Honda Civic Si, Ford Focus ZX3 og Nissan Sentra SE-R. Tilgjengelig i coupe-modellen bare er enda bedre resultater SS Supercharged coupe, som deler de fleste komponenter med andre SS-modeller - med unntak av motoren. Den Cobalt ble hyllet som en mye bedre bil enn Chevy avtroppende Cavalier, med 2006-modellen en endelig kandidat for Motor Trend Car of the Year.

motorer

Standard SS coupé og sedan modeller har GMs 2,4-liters dual-overhead cam motor med variable ventiltider og fire ventiler per sylinder. Boring og slaglengde er 88 og 98 mm og kompresjonsforhold er 10,4 til 1. Denne motoren gir ut 171 hestekrefter ved 6200 rpm og 163 ft.-lbs. dreiemoment ved 5000 rpm. For SS Supercharged coupe, en helt annen 2,0-liters kompressormatet motor har doble overliggende kamaksler og fire ventiler per sylinder. Kompresjonsforholdet er 9.5 til 1 med boring og slaglengde av 86-for-86 mm. Effekt for denne top-of-the-line motoren er 205 hestekrefter ved 5600 rpm og 200 ft.-lbs. dreiemoment på 4400 rpm. EPA anslått drivstofføkonomi er 20 mpg byen og 27 mpg highway for SS Supercharged og 22 mpg byen og 31 mpg highway for suge SS-modeller.

Drivverk og chassis

Både SS og SS kompressormatet versjoner bruker en front-motor, forhjulsdrift konfigurasjon typisk for konkurrerende sport kompakte biler. En fem-trinns manuell girkasse kom standard med ikke-kompressormatet modeller tilgjengelig med en fire-trinns automatisk som et alternativ. Front strut-type uavhengig fjæring er sammenkoblet med en bakre semi-uavhengig torsjonsfjæring system med stabilisator barer finnes på både foran og bak i tillegg. Fire hjul skivebremser med ventilerte skiver i det fremre håndtaket bremsekraft.

Farge og Interiør

Den Cobalt SS måler 180,3 inches lang, 67,9 inches bred og 57.1 inches høy. Akselavstanden er 103,3 inches og den har en egenvekt mellom 3000 og 3200 pounds, avhengig av kropps stil og utstyr valg. Fra en styling perspektiv, er det sedan mer behersket enn coupe. En av de mer karakteristiske styling funksjoner er baklyktene, som bruker en dobbel runde av ligaen design på hver ende for å ekko Chevrolet Corvette. SS coupe og SS Supercharged coupe er differensiert ved hjelp av et stort bakre vinge, forskjellige front konsepter og mer aggressive hjul. Inni er sitteplasser til fem med to-tone skinn standard på SS Supercharged og skinn tilgjengelig på andre SS-modeller.