2006 Cadillac STS-V Spesifikasjoner

2006 STS-V er ikke din fars Cadillac. På tidspunktet for sin produksjon, det var den kraftigste bilen som noensinne rulle ut av Cadillac er stabile, og STS-V-modeller siden har vært like imponerende når det gjelder ytelse. For et utrent øye, kan det hende at STS-V ser sammenlignes med sin STS motstykke. Mens det likhetene er merkbar, det er mye mer å gå på i V-modellen.

Motor

Man kan mistenke fra liten utbuling i sentrum av den STS-V hette som en supercharger er en del av denne bilen makt. Det mistanke er sant. Under panseret sitter en kompressormatet 4,4-liters V8-motor som produserer 469 hestekrefter og 439 ft.-lb. dreiemoment. All denne kraften betyr at STS-V kan fremskynde fra null til 60 mph på 5,1 sekunder. Drivstofforbruket er oppført på 14 mpg i byen og 20 mpg på motorveien.

Interiør

Interiøret i STS-V består av alle skinn, semsket skinn og oliven aske burl tre aksenter. Tilbehør-messig, er det ingen reell "base" -modellen, så det er ingen oppgraderinger tilgjengelig. STS-V er utstyrt med XM Satellite Radio, en måne tak, stabilitetskontroll og en full navigasjonssystem.

Ytre

Den store visuelle forskjellen mellom STS-V og de vanlige STS er ledningen grille på V-modellen. Ledningen grille tillater mer luft å komme til motoren for å hindre overoppheting. Bilens ytelse er subtilt vist i form av to luftventiler plassert under tåkelysene foran, som tillater luft å kjøle seg ned bremsene foran.

dekk

Høy ytelse dekk er en viktig del av enhver bilens kjøreegenskaper og STS-V er merkbar for sine store bakhjulene. Bilen leveres lager med Pirelli Euphoria P275 / 40R19s på ryggen og P255 / 45R18s på forsiden.

Konkurrenter

STS-V er bygd for å konkurrere med Mercedes-Benz E55 AMG og BMW M5. Forskning eventuelle prøvekjøring på nettet mellom de tre biler, og du vil se STS-V har sammenlignbare tall for de to europeiske biler.

Garanti

På en ny STS-V, er Cadillac støtfanger til støtfanger garanti fire år eller 50.000 miles. Bilens drivverk var garantert for samme mengde tid og kjørelengde, mens bilen beskyttet mot korrosjon i seks år eller 100.000 miles.

Pris

Cadillac anbefaler at STS-v retail for $ 77 090, som i 2006.