2006 Buick Lucerne vil ikke starte

2006 Buick Lucerne vil ikke starte


2006 Buick Lucerne leveres med automatgir i en V-6 eller V-8. JD Power priser det på en 3.5 for mekanisk kvalitet, som er like over gjennomsnittet. Hvis Lucerne ikke vil starte, vil du ønsker å gå gjennom en rekke tiltak for å prøve å finne problemet. Det er flere grunner til at en bilmotor ikke vil starte. Noen av dem er lett å fikse, og noen er ikke.

Bruksanvisning

1 Vri om nøkkelen og se om check engine lyset kommer på. Hvis check engine lampen lyser, betyr det at datamaskinen som styrer motoren er aktiv. Hvis motoren lyset ikke kommer på, kan det være et problem med datamaskinen, for eksempel en ødelagt sikring.

2 Legg drivstoff hvis du er lav. En bil vil ikke starte hvis den har ingen drivstoff. Cars.com påpeker at det er mulig at en drivstoffmåler kan bli brutt. Du tenker kanskje din Lucerne har drivstoff, men det kan være tom.

3 Slå på tenningen, og deretter slå vindusviskerne på. Hvis vindusviskerne kjører sakte, kan batteriet være døende eller døde. Cars.com foreslår du også sjekke dashbordet lys. Hvis lyset er svakt batteri kan bli tømt. Du kan lade batteriet ved å hoppe-start på Lucerne og la motoren gå i noen timer.

4 Lytt etter uvanlige lyder. Ifølge Cars.com, tung banke kan foreslå motorproblemer, mens en pipelyd kan bety et belte har løsnet.

5 Ta Lucerne til en mekaniker. Hvis du ikke kan løse problemet ved å hoppe-start på bilen eller legge til drivstoff, så en mekaniker må kanskje fikse bilen.