2005 Winnebago Adventurer 38J Specs

2005 Winnebago Adventurer 38J Specs


Winnebago Industries hevder å samle tilbakemeldinger fra RV fanatikere å forbedre på tidligere modeller av deres modell hjem. De hevder også å "strengt teste komponenter og gjennomføre omfattende feltforsøk" for å forbedre eventyreren og gjøre passasjerene og sjåføren mer behagelig. Kjøpere velge ulike farger og hjem komfort pakker for å tilpasse 2005 Winnebago Adventurer 38J til sin smak.

dimensjoner

2005 Winnebago Adventurer 38J er 38 fot, ni inches i lengde og har en utvendig høyde på 11 fot, seks tommer. Den ytre bredde av kjøretøyet er åtte fot, seks inches, mens den ytre lager er 83 kubikkfot. Inne i bobil, er høyden seks fot, åtte inches, og bredden er åtte fot, en tomme. Akselavstanden er 248 inches. Drivstofftanken kan holde opp til 75 liter drivstoff, mens ferskvannskapasiteten med varmeapparat er 92 liter. Den svarte septiktanken kan inneholde 51 liter, og den grå septiktanken kan inneholde 54 liter.

Automotive

Den 38J modell av 2005 Winnebago Adventurer har elementer av Chassis E. Den inneholder en arbeidshest 8,1-liters Vortec V-8 motor. Dens hestekrefter er 340, og den har en Allison 1000 elektronisk fem-trinns overdrive girkasse. Eventyreren er også utstyrt med en 145 amp dynamo og fire hjul ABS. Standardversjonen av bobil kommer med HWH hydrauliske donkrater som har en manuell touch pad med en dørklokke.

Systems

Den 38J kommer med en rekke systemer for passasjerenes sikkerhet og komfort. Standardversjonen har en 5500-watts Onan Marquis Gold gass generator, en sentral luft varmepumpe og en ekstra automotive varmer. Motoren hjem bruker en oneplace Systems Center for energiledelse for å styre strøm, varme og vann kontroll. Solcellepanelet er en 10-watts batterilader, og den sanne nivå septiktanken overvåkingssystem har en 10-gallon elektronisk tenning.