2005 Range Rover Funksjoner

Range Rover er en rekke biler ved Land Rover som er kjent som luksus sport nyttekjøretøyer som er høy dollar og høy teknologi. Land Rover navnet har vært en merkevare for en rekke år, og Range Rover er en av de marques som selges under Land Rover familie av biler. 2005 Range Rover har en rekke ulike funksjoner som gjør det til et spennende og allsidig kjøretøy.

MEST System

En av de definerende trekk ved 2005 Range Rover er den mest (Media Orienteret Systems Transport) System. Det er en fiberoptisk kabling system som gjør det mulig for alle de elektroniske enheter om bord på kjøretøyet for å kommunisere med hverandre. For eksempel kan den innebygde telefonsystemet kommunisere med lyd og stereo komponenter slik at volumet senkes når en samtale er mottatt og besvart. GPS-systemet, som kan kommunisere med DVD-skjermen kan også kommunisere med sikkerhetssystemet på kjøretøyet. Alle disse funksjonene fungerer sammen gjennom fiberoptiske kabler bruker den mest systemet.

navigasjonsskjermen

En annen funksjon i 2005 Range Rover er navigasjonsskjermen, som kan brukes som en berøringsskjerm for å styre en rekke forskjellige kjøretøy funksjoner samt on-board GPS-systemet. Det er harde og myke knapper som kan brukes til å trekke opp diverse informasjon om bilens ytelse, varsellys og eventuelle andre problemer som kan oppstå, og disse er tilgjengelige via VGA-skjerm, som er større enn skjermene tilgjengelig i tidligere modell år .

Luxury Tilbehørspakke

Andre luksuriøse funksjoner i 2005 Range Rover inkluderer et oppvarmet tilbehør pakke som har en rekke oppvarmede seter, en ski rack og et oppvarmet ratt - samt en luksus oppgradering utstyrspakke som inneholder flere automatiske justeringer for den elektriske setejusteringen.