2005 Jeep Grand Cherokee Limited Spesifikasjoner og alternativer

Chrysler har bygget mid-size Jeep Grand Cherokee siden 1993. 2005 Grand Cherokee kom i to forskjellige trim nivåer, Laredo og Limited, som gjorde bilen mer luksuriøse med økt fasiliteter. Den ekstra funksjoner på den begrensede modellen økte prisen på bilen over grunn Laredo modell.

Motor

2005 Grand Cherokee Limited modellen kom utstyrt med en standard 4,7-liters V8-motor som kan oppnå 230 hestekrefter, noe som var en effektøkning over Laredo standard 3,7-liters V6-motor. Kjøpere hadde også valget med å oppgradere motoren til en 330-hestekrefter 5,7-liters V8-motor. Den begrensede hadde en standard manuell femtrinns girkasse og en valgfri fem-trinns automatisk girkasse med overdrive. Den Limited ble produsert med en 160-amp dynamo og 730-amp batteri som kjennetegnet nedslitt beskyttelse som varslet en driver hvis batteriet var i fare for å bli maktesløse.

Styring og fjæring

The Grand Cherokee Limited omtalt Quadra-Trac II automatisk firehjulstrekk med elektronisk skift. Den begrensede kom også med elektronisk Vari-Lok differensialsperre teknologi, elektronisk stabilitetskontroll, en kort og lang bæresystem arm front, multi-link bakhjulsoppheng foran og bak anti-roll bars, spiralfjærer og gasstrykksjokk. Fire hjul anti-lock skivebremser ble satt på 17-tommers maskinlettmetallfelger.

Egenskaper

De fire-dørs Jeep Grand Cherokee Limited sitter fem med åtte-veis strøm foran bøtte skinnstoler og bakre benk skinnstoler. Passasjersetet var en fire-veis elektrisk sete. Oppvarmede puter også var tilgjengelig, og den begrensede funksjoner dashbordet tre aksenter og makt soltak. AM / FM radio var utstyrt med Sirius Satellite Radio og seks-CD-plate-veksler med fjernkontroll på rattet. Rygge kamera med ParkSense var tilgjengelig på begrenset modell også.

dimensjoner

Eksteriøret målte 186,6 inches, 73,3 inches bredt og var 67,7 inches høy. The Grand Cherokee Limited veide 6.100 pounds. The Grand Cherokee Limited hadde 41,7 inches av foran benplass og 35,5 inches i baksetet. Akselavstanden målte 110 inches og Grand Cherokee Limited hadde en 18,5-fots svingradius. Innvendig lastevolum var 34,5 kubikkfot; 67,4 kubikkfot med baksetene felles ned. The Grand Cherokee Limited, på grunn av sin kraftigere motor, kunne taue så mye som 6500 pounds med den valgfrie trailer sele.

Sikkerhet

Fører og passasjer kom standard på 2005 Jeep Grand Cherokee Limited samt første og andre seterad overhead gardinkollisjonsputer. Sidekollisjons barer var også standard. Den begrensede var utstyrt med en Sentry Key tenningen invalid enheten for å hindre tyveri.

gass ​​kjørelengde

Den estimerte drivstofføkonomi for 4,7-liters motor ble rangert på 16 mpg i byen og 21 mpg på motorveien. Den 5,7-liters motor fikk 15 mpg i byen og 20 mpg på motorveien. Drivstofftanken holdt 20,5 liter.