2005 Honda Shadow Spirit Specs

2005 Honda Shadow Spirit Specs


2005 Honda Shadow Spirit er en del av Shadow serien. The Spirit er en klassisk cruiser stil og har en stålramme, vippet skjermbredere bak, feid-back styret og masse krom funksjoner som et dobbelt eksosanlegg. Det kan skryte av 1099 kubikkcentimeter (cc) eller 67.06 kubikk inches av motorens slagvolum.

Motor og girkasse

The Shadow har en 1099 cc V-twin firetaktsmotor med tre ventiler per sylinder i en enkelt overliggende kamaksler konfigurasjon. Motoren har en boring og slaglengde på 3,45 med 3,6 inches og et kompresjonsforhold på åtte til en. Det er to 36-millimeter forgassere og tenning er digital, med to tennplugger per sylinder. Sykkelen har en elektrisk starter og kjører på blyfri bensin. Sykkelen er overføringen er en kardangaksel drivsystem med fem manuelle gir, uten luksuriøse funksjoner som en revers eller en hæl-tå shifter.

Hjuloppheng og bremser

Forhjulsopphenget av Shadow Spirit er en teleskopisk gaffel system på 1,6 inches i diameter med 6,3 inches av reiser. Forhjulsopphenget er ikke justerbar. Bakhjulsopphenget er en twin-sided svingarm med 3,9 inches av reiser og to støt som er fem-veis justerbar for forspenning og våren.

Frambremsen er en enkelt plate på 13,2 inches i diameter og to caliper stemplene. Bakbremsen er en trommelbrems.

dimensjoner

2005 Shadow Spirit har en 65-tommers akselavstand og et sete i en høyde av 28,7 inches. Sykkelen veier 553 pounds tørr og har en motor fortrengning vekt-forhold på 1,99 til 1 (i cc). Drivstofftanken rommer 4,2 liter bensin, og har en 0,6-liters reservetank.

Åndens hjulene er laget av aluminium og er utstyrt med slangeløse dekk. Forhjulet er 19 inches i diameter og har en dekkstørrelse 110/90 HR19. Bakhjulet er 15 inches i diameter og har en dekkstørrelse 170/80 HR15. Sykkelen er rake er 32,7 grader og det har 6,3 inches av stien.

Egenskaper

The Shadow Spirit har en stålramme og plast karosseri. Frontlyktene er halogen og sykkelen er utstyrt med hjelm låser. Den har et stativ, fører- og passasjer fot-plugger og en splittelse fører og passasjersetet, laget av vinyl. Passasjersetet kan fjernes som kan passasjeren ryggstøtte. Instrumenteringen er analoge og har et speedometer og en turteller. Sykkelen leveres i svart eller godteri-røde farger.