2005 Honda Metropolitan Spesifikasjoner

2005 Honda Metropolitan Spesifikasjoner


Honda Metropolitan scooter debuterte i USA i 2002. Kjent som Jazz, Scoopy og Crea Scoopy i andre land, er Metropolitan også tilbys som en mindre kraftig moped kalt Metropolitan II. Utformingen av disse scootere ligner en klassisk Vespa, og de er først og fremst to-tonet.

Motor

Den 2005 Metropolitan idrett en 49-cc firetaktsmotor med en ensylindret og en flytende kjølesystem. Den bruker en CDI tenning, en to-ventil enkelt overliggende kamaksel, en CVT girkasse og en elektrisk kick-starter. Dens kompresjonsforhold er 12: 1, og det gir 4,9 hestekrefter. Drivstofftanken kan holde 1,3 liter.

dimensjoner

Med gummi håndtak, en plast kroppen og en aluminiumsramme, har 2005 Metropolitan en akselavstand på 46,9 inches og en setehøyde på 28 inches. Den veier 157 pounds.

Dekk, bremser og fjæring

2005 Metropolitan bruker twin-downtube gaffel suspensjon i front, slik at 1,9 inches av reiser. På baksiden er det suspensjon single-sjokk, slik at 2,6 inches av reiser. The Metropolitan tar 90 / 90-10 dekk. Det har trommelbremser i front og trommelbremser med CBS i baksetet.

Egenskaper

Den automatiske Honda V-Matic overføring tillater Metropolitan å akselerere opp til 35 til 40 mph. Denne scooteren har også et låsbart rom under setet som lett kan holde en hjelm, en låsbar senter stand til å forhindre tyveri, et polstret sete, full instrumentering, en hørbar turn-signalindikatoren, en parkeringsbrems, en bakre hånd-grep, en handlepose holder, en backup kick-starter og et vedlikeholdsfritt batteri. Du kan også velge å kjøpe en frontrute, en bakre bagasjerommet eller foran indre kurv.