2005 Honda Metropolitan Motorspesifikasjon

2005 Honda Metropolitan Motorspesifikasjon


Hondas 2005 Metropolitan I og II scootere (modeller CHF50 / CHF50P henholdsvis) har samme motorspesifikasjoner og generelle funksjoner. 2005 Honda Metropolitan er en kvikk scooter som tilbyr et rimelig alternativ til kort rekkevidde pendling rundt i byen.

Tenning

The Metropolitan motor er brakt til liv med en elektrisk trykknapp starter. Hondas vekselstrøm generator (ACG) børsteløs teknologi genererer en uanstrengt, ikke-rystelser start. Montert på veivakselen, er ACG starter en to-i-en motor starter / dynamo som direkte skrur motoren.

Motor

2005 Honda Metropolitan drives av en væskekjølt firetakts, 49cc overliggende kamaksel motor. Det kjøres av en enkelt sylinder som inneholder to ventiler med en boring og slaglengde på 38 mm x 44 mm. Den 2005 Metropolitan scooter er vurdert på en maksimal hastighet på 35 km / h og bruker en automatisk V-Matic beltedrevet overføring.

Drivstoffsystem

The Metropolitan har et drivstoff kapasitet på 1,3 liter og kjører på vanlig bensin. The Metropolitan motor legger ut et kompresjonsforhold på 12: 1. Den har et enkelt, konstant hastighet (CV) forgasseren med en automatisk choke. Forgasseren måler 15 mm i størrelse.