2005 Honda CR-V Radio Problems

2005 Honda CR-V Radio Problems


2005 Honda CR-V kom med et stereoanlegg, CD-spiller og valgfri satellitt-radio. Eiere har rapportert problemer med radioen etter et strømavbrudd, en CD-spiller feil, samt aktiveringsproblemer med satellitt-radio funksjonen.

Theft Protection System

Bileiere rapporterer at etter at batteriet i 2005 Honda CR-V er byttet ut, vil radioen ikke spille, og ordet "Code" vil blinke på skjermen. Dette er forårsaket av tyveribeskyttelse, som aktiveres når strømmen blir forstyrret. En spesiell kode må legges inn i radioen for å deaktivere denne tyveribeskyttelse. Et kort med kode skal ha blitt utstedt med bilens brukerhåndboken.

Feilmelding

Noen eiere rapporterte at i stedet for ordet "Code" vises på radioen etter strømavbrudd, ordet "Feil" vises, og de kunne ikke aktivere radioen. Du må slå av radioen, trekk ut backup sikring, erstatte den, og deretter starte radioen igjen for å gjøre ordet "Code" vises før du kan gå inn i tyveribeskyttelseskoden.

Satellite Radio er ikke aktivert

Noen bileiere har funnet rettssaken satellitt-radio ble ikke aktivert før du forlater forhandleren. For å aktivere satellitt-tjenesten, må No. 23 sikringen skal installeres, og du må utføre en rask oppdatering av Interactive Network. Du må kanskje ringe XM Satellite Radio for å få tilgang til Interactive Network. Når prøvemedlemskap slutt, vil du måtte betale for et abonnement for å få tilgang denne radioen funksjonen.

CD-spiller Feilmelding

Hvis du får feilmeldingen "PEO" på digital avlesning på din radio / CD-spiller, står det for "Player feil optisk." Dette indikerer et problem med den optiske laser inne i systemet som leser CDer. Du må kanskje bytte ut radio / CD-spiller når denne feilmeldingen vises.