2005 Ford Excursion Hestekrefter & Specs

2005 Ford Excursion Hestekrefter & Specs


I 2005 Ford Excursion var den største og tyngste SUV tilgjengelig. Basert på F-serie pick-up, er den tilgjengelig i XLS, XLT, Eddie Bauer og begrenset trims. For stor for alvorlige off-roading, kan Excursion hale en tung belastning og transportere et baseball-lag, men byen manøvrering og parkering, og ikke minst drivstofføkonomi, er ikke dens forte.

Motor og girkasse

Standardmotoren for XLS, XLT og Eddie Bauer tohjulsdrift er en 5,4-liters V-8 med 255 hestekrefter og 350 fot-lbs. dreiemoment. Den Eddie Bauer firehjulstrekk og alle begrenset modeller kommer standard med en 6,8-liters V-10 motor som legger ut 310 hestekrefter og 425 fot-lbs. dreiemoment. En valgfri 6,0-liters V-8 turbo diesel med 325 hester og 560 fot-lbs. dreiemoment er tilgjengelig for alle modeller. Maksimal nyttelast gjennomsnitt er ca 1850 lbs., Mens maksimal slepekapasitet varierer fra 7200 til 10 500 lbs. The Environmental Protection Agency rangere ikke biler denne størrelsen på drivstofføkonomi, men du kan forvente et gjennomsnitt på ca 12 miles per gallon og litt mer med diesel. Dieselmotoren leveres med en fem-trinns automatisk girkasse med overdrive, mens alle andre er utstyrt med en fire-trinns, overdrive, automatisk.

interiør funksjoner

Alle ekspedisjoner kommer med et bredt utvalg av standard funksjoner, for eksempel klut seter, elektriske låser og vinduer, cruise-control, air-condition, AM / FM-radio med kassettspiller og CD-spiller, anti-tyveri alarm, vippet-styring, en skinntrukket ratt med montert kontroller og nøkkelfri adgang. Når du beveger deg opp i modeller, standard har økt, blant annet skinnseter, seks CD-veksler og DVD-system. Bakdekselet har en lift-up vindu og to swing-ut dørene.

Interior Space

Sammen med makt, er plass noe som kommer som standard på ekskursjon. Det kan komfortabelt sete åtte personer med sine to foran bøtte seter eller benk på XLS og dets to bakre benker. Takhøyde og benplass foran og midten er 41 inches og i ryggen, ca 39 inches. Cargo rom bak den tredje sete, fortsatt plass til åtte personer, er 48 kubikkfot; bak den andre sete det er 100 kubikkfot. Med alle setene ned, er det 146 kubikkmeter.

Sikkerhet og oppheng

Alle Expedition modeller er tilgjengelig i enten to-wheel eller firehjulstrekk. Mens firehjulstrekk modellene ikke er ment for seriøs off-roading, er det nyttig for trekkraft når trekke en tung belastning off-road, på glatt føre eller oppoverbakke. Alle modellene er også utstyrt med fire hjul ABS-bremser, fører og passasjer, sidekollisjoner barer og fire barnesete ankere. En bakre hinder sensor er tilgjengelig på XLT modeller og standard på Eddie Bauer og begrenset modeller.