2005 Dodge Dakota drivverk Problemer

2005 Dodge Dakota drivverk Problemer


Den tredje generasjon Dodge Dakota debuterte i 2005, og med en ny modell i en langvarig linje med lastebiler eller biler, det er problemer, blant annet med drivverket. En feil installert anker aksel resulterte i lastebilens lone makt tog tilbakekalling, administrerende drivverk problem.

Automatgir Recall

Det største problemet med drivverket på 2005 Dodge Dakota er automatgir. Ifølge oktober 2005 tilbakekallingen, kan koppen plugg som beholder parken palen anker akselen er montert feil på enkelte pickuper, SUVer og personbiler. Hvis akselen skulle flytte ut av posisjon, ville lastebilen ikke kunne settes i parkeringsposisjon.

Bilberging

Mens sleper en belastning, fungerer automatgir dårlig og jobber på et ekstremt høyt nivå til tross for lastebil blir vurdert til å taue opp til 7000 pounds. Andre eiere har sett overføringssyklus gjennom hver gear og sparke i nøytral på 65 mph.

overføring Slipping

På de fleste biler og lastebiler med høy kjørelengde, begynner overføringen å skli. Likely fikser å stramme løs girkasse er å reparere overføring sensor som forteller overføring når du skal skifte. Et annet alternativ ville være å bytte ut bilens overføring væske.