2005 Dodge Dakota Dash Removal

Du ønsker kanskje å fjerne dashbordet fra 2005 Dodge Dakota for å få tilgang til de elektriske systemene under den, eller å erstatte dashbordet med en som ikke er sprukket eller bleknet fra solen. Du kan fjerne dash rett fra hjemmet ved hjelp av noen enkle verktøy som kan finnes på enhver jernvarehandel. For å spare penger, kan du prøve å finne en 2005 Dodge Dakota dash på en auto wrecking verftet. Ta deg god tid og være forsiktig når du fjerner dashbordet, slik at du ikke rotet opp interiøret møbeltrekk.

Bruksanvisning

1 Sett på parkeringsbremsen og skifte giret i lav posisjon hvis Dodge er en automatisk. Vipp rattstammen hele veien ned.

2 Ta de to skruene på den øvre kanten av instrumentpanelet med en stjerneskrutrekker. Lirk kanten av rammen med en flat skrutrekker. Ringen er en del av instrumentpanelet som starter på toppen av rattet og går rundt A / C og radio kontroller.

3 Trekk ringen kraftig for å løsne den fra klippene som holder den på plass. Trekk ut alle elektriske ledninger bak rammen panel.

4 Løsne skruene på den nederste delen av kneet styrke og bruke en flat skrutrekker til å lirke av de beste klippene. Koble koblingen klippet på parkeringsbremsen.

5 Åpne hanskerommet og fjern skruene. Trekk hanske ut og koble de elektriske kontaktene som er knyttet til den.

6 Lirk slutten hetten passasjersiden ved hjelp av en flat skrutrekker. Ta ut skruen under hetten. Fjern de åtte skruene langs øvre og nedre kant av dashbordet.

7 Trekk opp på dashbordet og fjern.