2005 Corolla Nøkkelprogrammeringsveiledning

2005 Corolla Nøkkelprogrammeringsveiledning


Hvis du må skifte batterier i 2005 Toyota Corolla er nøkkelfri adgang fob, eller hvis du har kjøpt en ekstra nøkkel, vil du sannsynligvis trenger å (re) program det før Corolla adlyder fjernsignal. Din '05 Corolla brukermanual kan gi programinstruksjonene, eller kan bare henvise deg til din lokale forhandler for å programmere den. Imidlertid bør målet være å spare penger og unngå å gå til en forhandler, som kan belaste deg $ 50 til $ 100 på grunn av spesialisert utstyr de bruker.

Bruksanvisning

1 Start med nøkkelen ut av tenningen sylinder og førerdøren åpen og ulåst, med alle andre dører lukket.

2 Sett nøkkelen i tenningen uten å snu og dra den ut igjen.

3 Gjenta Trinn 2. Fullfør disse to trinnene i fem sekunder totalt.

4 Lukk og åpne førerdøren to ganger. Sett nøkkelen i tenningen uten å slå den, og trekk nøkkelen ut. Utfør dette trinnet på mindre enn 40 sekunder.

5 Lukk og åpne førerdøren to ganger. Sett nøkkelen i tenningen uten å snu den og la den i. Lukk førerdøren. Vri tennings til "On", men ikke så langt som til å starte motoren. Vri tennings til "Off". Ta ut nøkkelen fra tenningen sylinder. Utfør dette trinnet på mindre enn 40 sekunder.

6 Lytt til elektriske låser å sykle for å bekrefte at du har gjort alt riktig, og har kommet inn i programmeringsmodus. Hvis de ikke gjør det, så tilbake til trinn 1 og starte på nytt.

7 Trykk på "Lås" og "Lås opp" knappene på fjernkontrollen samtidig i 1,5 sekunder. Umiddelbart etter, trykk på "lås" knappen i to sekunder. Lytt til elektriske låser å sykle. Hvis de ikke, begynn på nytt fra starten av trinn 7. Hvis ikke, gjenta prosedyren for alle andre fjernkontroller du ønsker å programmere. Fullfør disse trinnene for alle fjernkontroller kombinert på mindre enn 40 sekunder.

8 Åpne førerdøren for å avslutte programmeringsmodus.