2005 Cooper Keyless Entry Funksjoner

2005 Cooper Keyless Entry Funksjoner


2005 Mini Cooper kommer med to identiske hovednøkler og en ekstranøkkel. Den ekstra nøkkel låser opp dørene og starter tenningen, men Mini anbefaler ikke konstant bruk for denne nøkkelen. Hovednøklene har flere funksjonsknappene er utformet for Mini nøkkelfri adgang og anti-tyveri-systemer.

låse~~POS=TRUNC

Lås døra med nøkkelen midterste knappen som er formet som en Mini-logoen. Fareblinklysene blinker en gang, og begge dørene og bakluken låses. Låse bilen med hovednøkkelen aktiverer også anti-tyveri system, som hindrer dørene fra å være ulåst og åpen ved hjelp av innvendige knapper eller dørhåndtak. Fordi mennesker eller dyr igjen inne i bilen kan låse dørene fra innsiden, anbefaler Mini alltid ta nøkkelen med deg slik at du kan åpne bilen fra utsiden når som helst.

Unlocking

Ved å trykke på utløserknappen på tasten en gang vil låse opp førerdøren. Faren blinklys blinker en gang, og de innvendige lampene tennes. Trykk på åpningstasten en gang for å låse opp passasjerdøren og bakluken. To minutter etter at bilen er låst opp via keyless entry system, vil hele bilen låses automatisk hvis du ikke åpne noen av dørene; imidlertid ikke den anti-tyveri systemet ikke aktiveres.

Bakluke Keyless Entry

Trykk bakluken utløserknappen på nøkkelen. Blinklys på baksiden og på sidene av bilen vil blinke to ganger, og bakluken låses opp. Nå kan du åpne bakluken for å legge til eller fjerne elementer fra bagasjerommet, og når du lukker bakluken vil det automatisk låses igjen. Etter eksternt låse bakluken, hvis du ikke åpne den etter 20 sekunder bakluken automatisk lås, og blinklys blinker en gang.

convenience Åpnings

Hvis Mini er utstyrt med soltak eller en kalesje, inkluderer nøkkelfri adgang systemet en praktisk åpning modus. Fra utenfor den låste bilen, låse opp bilen som vanlig med utløserknappen på nøkkelen. Deretter trykker og holder utløserknappen, og vinduene og soltaket vil helt åpen. I det konvertible, vil vinduene og soltak åpne. Slipp utløserknappen og holder den på nytt før det konvertible toppen er helt åpen.

Master Key Batteri

Hovednøklene er drevet av lengre levetid batterier og må lades med jevne mellomrom. Bare ved hjelp av tastene mens du kjører kostnader batteriene, så Mini anbefaler å bruke hver tast minst to ganger i året.