2005 Chevy Blower Problemer

Blåseren er ansvarlig for å sirkulere varm eller kald luft gjennom 2005 Chevy. Dette systemet bruker fire hovedkomponenter: fan switch, viftemotor Motstander, blåser motor og vifte motor hjul. Hvis noen av disse komponentene mislykkes, vil systemet ikke fungerer ordentlig.

fan Switch

Bryteren er brukergrensesnittet for systemet og den inneholder en elektronisk kontroll. Når denne bryteren går dårlig, ikke riktig signal ikke nå motoren og det vil ikke fungere i det hele tatt eller bare jobbe på visse hastigheter.

Blower Motor Resistor

Viftemotoren motstand er ansvarlig for å begrense mengden av strøm som når viftemotoren. Vanligvis når dette mislykkes, vil viften kun fungere på sitt høyeste hastighetsinnstilling.

Blower Motor Wheel

Viftemotoren hjulet er den komponenten som skaper luftstrømmen. Når denne komponent svikter, vil det ikke være noen luftstrøm i det hele tatt. Før hjulet sviktende, gjør det vanligvis en summende eller rystende støy.

Blower Motor

Viftemotoren er en elektrisk motor som roterer hjulet for å skape luftstrømmen. På samme måte som viftemotoren hjulet, når denne komponent svikter, vil det ikke være noen luftstrøm.