2005 Chevrolet Impala Fabrikk alternativer

2005 Chevrolet Impala Fabrikk alternativer


Den 2005-modellen år var den siste gaven fra Impala før en betydelig redesign i 2006. Impala kom standard med massevis av funksjoner, for eksempel elektriske vinduer og låser, nøkkelfri adgang og en trippteller. I likhet med andre biler, den 2005 Impala var tilgjengelig med en rekke fabrikk alternativer.

takluke

Et strømdrevet soltak med et tilt og skyve funksjonen var tilgjengelig på 2005 Impala. Soltaket ble kombinert med en manuell skyve parasoll for å holde sollys ut når den er lukket.

Front-bøtteseter

Den 2005 Impala kom standard med front-benk seter. Denne ordningen inkluderte en nedfellbare midtkonsollen. I benk-seters konfigurasjon, kunne Impala sete seks, og girkasse velgeren var kolonne montert. Front-bøtte seter var valgfritt. Når utstyrt med front-bøtte seter, setekapasitet falt til fem, noe som eliminerer front-center passasjer. En gulvmontert midtkonsollen ble inkludert, som flyttet girspaken velgeren på gulvet, under radioen.

CD-spiller

Den 2005 Impala kom standard med en AM / FM kassettspiller; var imidlertid en AM / FM CD-spiller tilgjengelig. Også tilgjengelig var en AM / FM CD / kassett combo, som kan spille begge.

side~~POS=TRUNC kollisjonsputer~~POS=HEADCOMP

Front-side kollisjonsputer var ekstrautstyr på 2005 Impala. Disse kollisjonsputer er montert på siden av hvert forsete. De beskytter fører og passasjerer i løpet av side-effekt kollisjoner. Side-gardin airbags var ikke tilgjengelig.

Dekk-Pressure Monitoring System

Dekk-press overvåkingssystemer ble føderalt mandat på alle biler som selges etter september 2007. De var ikke nødvendig i 2005. Impala gjorde tilby dette som et alternativ. De dekk trykk vises på instrumentpanelet, ved siden av kilometerstand. Den lar deg vite når trykket i dekkene er lav.

LS-pakke

LS pakke Impala er ikke bare lagt funksjoner, det også får anledning til å legge til flere funksjoner som skinninteriør og oppvarmede seter som var utilgjengelig på standard Impala. Den primære forskjellen mellom standard Impala og en utstyrt med LS pakken er 3.8L V6 motor, kontra 3.4L V6 motor. LS pakkens 3.8L V6 produserte 220 hestekrefter; 3.4L standard Impala er produsert 185 hestekrefter. Mange funksjoner som var ekstrautstyr på standard Impala, slik som frontseter og en CD-spiller, var standard på LS pakken.

SS-pakke

SS pakke Impala var utstyrt med 3.8L V6 motor funnet i LS Impala; Men SS motoren var supercharged, noe som høynet sin produksjon til 240 hestekrefter. SS-pakken også inkludert andre funksjoner, som for eksempel skinninteriør og 17-tommers hjul.