2005 Buick Allure Funksjoner

2005 Buick Allure Funksjoner


2005 Buick LaCrosse er kjent som Allure i Canada, fordi i fransk-kanadisk slang, oversetter begrepet LaCrosse til "self kjærlighet." Selv om GM har besluttet å endre navnet tilbake til LaCrosse, 2005 modellene fortsatt vise den gamle Allure navneskilt. Uavhengig av navnet, er det Allure full av funksjoner for både sikkerhet og komfort.

Sikkerhet

2005 Buick Allure har en overflod av sikkerhetsfunksjoner i og utenfor bilen. Det er advarselen lys for oljetrykk, motortemperatur, lite drivstoff, batteri, gløtt døren og enda lavt spylervæske. The Allure har sidekollisjon barer for støtdemping, samt foran og bak antiroll barer. Fører og passasjer kommer også standard på 2005 Allure. I tillegg leveres den med en panikkalarm og kjørelys. Egenskaper som dette ikke bare forbedre den generelle sikkerheten av kjøretøyet, men kan også potensielt få deg rabatter på bilen din forsikring.

Luksus

Ifølge Buick.com, er Allure klassifisert som en luksus sport sedan, og å være i den kategorien ber forventninger utover standard sedan. Noen av de mer luksuriøse funksjoner i 2005 Allure inkluderer strøm setejustering, simulert tre interiør (på måleren panel og girspaken), satellitt-radio, nøkkelfri adgang, OnStar (hvis du abonnerer på tjenesten) og justerbar hodestøtter for fører og passasjer.

håndtering

Funksjoner av 2005 Buick Allure som bidrar til å gi den en jevn tur - samt forbedre sin sikkerhet - inkluderer foran og bak gasstrykkstøt, front strut fjæring, bremser på alle fire hjul (inkludert ventilerte bremser på de to forhjulene ) og en fire-trinns girkasse som inkluderer overdrive.