2004 Pontiac GTO: Hvordan lagre gass

2004 Pontiac GTO: Hvordan lagre gass


GTOs er populære body kits som kan endre sportsbiler for racing. Den første GTO body kit ble introdusert på 1960-tallet. Disse pakkene kan legge til hastighet og øye appell til 2004 Pontiac men også kan raskt saft drivstoff fra bensintanken. Hastighet er greit når du er racing, men ikke når det gjelder å bruke gass. Hvis du bare vise frem din 2004 Pontiac GTO rundt i byen og ikke prøver å være den første over målstreken, kan du ta skritt for å få bedre gass kjørelengde.

Bruksanvisning

1 Unngå unødvendig bruk av clutch. Bruk bremsene i stedet for nedgiring tannhjul for å redusere hastigheten. Hold foten av clutchen når den ikke er i bruk. Sett giret i nøytral heller enn å holde clutchpedalen trås på rødt lys.

2 Kjøp gass under kjøligere tider på dagen, i morgen eller om natten. Cooler bensin er litt mer tett enn det er i den heten av dagen.

3 Lukk vinduene når du kjører i hastigheter over 40 miles per time. Dette reduserer luftmotstanden.

4 Bruk vents i stedet for oppvarming og air condition så mye som mulig.

5 Slå av motoren hvis 2004 Pontiac GTO går på tomgang i mer enn ett minutt.

6 Unngå tung trafikk. Start og stopp Pontiac GTO vil bruke mer gass enn å reise på jevn hastighet.

7 Ta godt vare på 2004 Pontiac GTO. Regelmessig vedlikehold omfatter kontroll væskenivåer, endre væsker, holde dekktrykk ved anbefalte nivåer og rengjøring vitale deler som drivstoff injektor. Hvis GTO opererer med lystgass, eller NOS, sørg for at alle komponenter er riktig installert og fungerer. NOS er en brennbar gass som kan gi biler rask bursts av hastighet mens racing.

Hint

  • Ikke bruk 2004 Pontiac GTO for ulovlig street racing eller for uautorisert dragracing.