2004 Mustang GT Spesifikasjoner

2004 Mustang GT Spesifikasjoner


Å vite spesifikasjonene til et kjøretøy vil gjøre deg i stand til å bedre bedømme hvordan den vil fungere og om det vil oppfylle dine krav. Enten du eier eller kjøper en 2004 Ford Mustang GT for en hverdag bil eller for moro i helgene, må du forstå noen grunnleggende funksjoner for kjøretøyet.

Motor

Avhengig av modell du har kjøpt Mustang tilbyr tre forskjellige motorstørrelser. Motorene har en 4,6-liters 260-hestekrefter V-8 motor. Motoren har enten en femtrinns manuell girkasse eller en fire-trinns automatisk girkasse. Motoren legger ut nesten 302 fot-pounds av dreiemoment ved 2000 rpm.

chassis

Mustang veier 3400 lbs. Stammen har 10,9 kubikkfot og en 183,2-tommers ramme. Suspensjon på Mustang håndteres av McPherson fjærben bruke separate spiralfjærer på underarmer og stabilisatorstag foran. Bakhjulsopphenget gir deg en jevn ride med spiralfjærer på en nedre arm og den har også en horisontal aksel demper og stabilisatorstag. Gasstanken er 15,7 liter. Mustang er stoppet av fire skivebremser hvorav to er ventilert. GT er en bakhjulsdrevet bil. Denne Mustang kan gå fra 0 til 60 mph på under syv sekunder. Styringen håndteres av en tannstangsystem og har også en differensialsperre og en all-trinns traction control system.

Interiør

2004 Mustang er utstyrt med en Mach lydanlegg og en seks-plate fjern foranderlig CD-spiller og krefter de åtte høyttalere plassert i bilen. Sjåføren og passasjeren begge har kollisjonsputer og trepunkts sikkerhets sikringsutstyr. Forsetene er bøtte-stil seter mens baksetene er benk-stil seter. Mens setene er klut, er rattet fashioned med innpakket skinn. Det totale volum av det indre av kjøretøyet er 83 kubikkfot.

andre fakta

2004 markerte 40-årsjubileet for Mustang, så Ford plassert 40-årsjubileet merker på alle 2004-modeller. For å feire jubileet, Ford også lagt til tre farger: konkurranse oransje, skrikende gul, og crimson red. Per oktober 2010, prissetting for Ford Mustang GT varierte fra $ 7000 til $ 14 950 for det konvertible modellen og $ 5650 til $ 13 625 for coupe-modellen.