2004 Mustang Cobra Specs

2004 Mustang Cobra Specs


2004 Ford Mustang SVT Cobra ble beskrevet av Auto Media som "ultimate produksjon Mustang", og ved Fords Spesial Vehicle team sjef John Coletti som gir "tilfredstillelse on demand". Å gå fra null til 60 mph på mindre enn fem sekunder, ble Mustang Cobra tilbys i hardtop og konvertible modeller.

2004 Ford Mustang Cobra Motor og ytelse spesifikasjoner

2004 Ford Mustang SVT Cobra ble drevet av en 4,6 liters kompressormatet V8-motor å sette ut 390 hestekrefter, med maks dreiemoment på 3500 rpm, følg med å produsere en dyp, throaty lyd. Med en seks-trinns manuell girkasse, Mustang Cobra hadde MacPherson forhjulsoppheng, kort og lang arm bakhjulsoppheng, fire hjul uavhengig fjæring, og foran og bak stabilisator barer, som alle ble betydelig oppgradert fra fjorårets modell, og kombineres for å holde bilen stabil på veien når du svinger i høy hastighet. Det hadde ytelse dekk, antispinn, og foran og bak ventilerte skivebremser med ABS. The Mustang Cobra hadde også tannstangstyring. Det kom ikke bare i en hardtop, men i en cabriolet, som tilbys alle funksjonene i standard hardtop Mustang Cobra.

2004 Ford Mustang Cobra Utvendig Specs

2004 Ford Mustang Cobra hadde tåkelys og elektriske speil ved førerens og passasjerens dører. Det hadde også intermitterende vindusviskerne og en hekkspoiler. Et tilgjengelig alternativ var 17 tommers krom lettmetallfelger. Deler av kroppen ble utformet med en mer aggressiv stemning enn standardmodellene, spesielt sideskjørt, front og hette, som hadde lagt gjennomstrømning kuler for å holde motoren ventilert. Den kom i sort, sølv, oransje, hvit, gul og to nyanser av rødt.

2004 Ford Mustang Cobra Interiør Specs

Dashboard instrumentering på 2004 Mustang Cobra inkluderte en turteller, lavt drivstoff indikator. Sikkerhetsutstyr inkludert fører og passasjer, barnesete ankere, setebelter med beltestrammere, et alarmsystem og en nødssituasjon trunk utgivelsen. Sports-stil seter ble trukket i skinn og semsket skinn, med makt lumbar justeringene for førersetet. Tilt ratt og girskift ble også dekket i skinn. Cargo funksjoner inkludert koppholdere, lastenett, lagring bak forsetene, en frontkonsoll og dørlommer. Lyd og elektronikk inkludert en radio og CD-veksler med en subwoofer, en multi-funksjons fjernkontroll, og et uttak i fronten av bilen. The Mustang Cobra tilbudt leselys, last lys og oppføring lys. Det hadde air condition og en bakrute defogger, samt elektriske vindusheiser og dørlåser.